EDITORIALE

Emma a fost operata!

Multumim lui Dumnezeu ca operatia a decurs foarte bine, nu au aparut complicatii si mana Lui a fost peste mana medicului.. sa ne rugam in continuare sa aline Domnul durerile de dupa operatie in special din seara si noaptea asta…sa poata dormi si sa treaca noaptea cu bine, totodata sa nu apara complicatii. Multumim pentru rugaciuni si incurajari si toata slava sa fie a Domnului! Cristi Repede

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

19 Comments

 1. Domnul sa o binecuvinteze cu sanatate pe sora noastra si sa se faca bine , insa prea multa goliciune fizica expune stimata noastra mireasa si cantareata. Cred ca daca opta pentru un alt model de rochie, era mult mai decent.
  Dealtfel poate sa-i arate pieptul si spatele ei gol sotului ei pina la adinci batrineti, dar bineinteles in dormitorul lor si nu in public !!!

 2. DOMNUL SA FIE CU VOI IN CONTINUARE SI SA LUCREZE LA RECUPERAREA LUI EMMA!

 3. DOMNUL SA FIE CU VOI CRISTI SI EMMA IN ACEASTA INCERCARE GREA.
  Stiu ca sint momente mai grele ,dar sa ne punem toata increderea in EL ,ca este un medic minunat.
  Sora Emma ,DOMNUL sa iti aline durerile de dupa operatie si astept sa cinti din nou si sa imbucuri fratii si surori prin vocea ta.

 4. MARE DUMNEZEU AVEM!!ma bucur ca pana aici Domnul si-a intins Mana,,Slava lui….haideti sa nu judecam noi,,ca nu e momentul,,si nici nu avem acest drept…,,(nu judeca sa nu fii judecat/caci judecata este a Domnului tau”!asa spunea refrenul unei cantari….Domnul sa se indure de Ema…sa o faca sanatoasa pe deplin……si ii asteptam,,in misiune in Spania(Arganda del rey)))fiti binecuvantati!!!

 5. Remus, imi pare rau ca fix aici ti-ai gasit sa iti expui parerile…. Sper ca realizezi ca esti „impotriva curentului”. Cand fratii si surorile se unesc la rugaciune cu un scop important, tu te apuci de critici cand omul are nevoie sa fie incurajat.
  Gandeste-te cata rautate poti sa emani in jurul tau prin ceea ce faci. Crezi ca Dumnezeu e mandru de un copil ca tine?

  Intentia mea nu era sa te judec (Domnului ii revine acest drept) ci doar sa incerc sa te constientizez de raul pe care il faci. Daca te gandesti sa te scoti si o sa cauti scuze/argumente, inseamna ca nu ai inteles nimic din ce am scris. In cazul asta, poti sa uiti. O sa iti explice Domnul in cer.

  Daca realizezi ca spusele mele sunt adevarate, te rog sa arati celor din jur bunatatea lui Dumnezeu prin faptele tale.

 6. ma bucur k operatia a avut succes!!! domnul sa fie cu ea mai departe!! >:D<

 7. ai dreptate frate adi semnat sotia lui lucian iar sora liana cred ca e putin geloasa.

 8. Slava Domnului ca El lucreaza chiar daca uneori ne incearca credinta,tot El ne vine in ajutor.Ne rugam in continuare pentru Ema.Credem ca Domnul vrea sa o foloseasca si mai mult pentru slava Sa.

 9. dumnezeu so binecuvinteze pe ema si ii doresc tot binele din lume si transmitetii multa sanatate si fericire din partea mea cu drag damaris din timisoara si dumnezeu so vindece cu puterea lui

 10. Bunul Dumnezeu sa o vindece pe deplin si sa ai aline durerile, sa ai aduca pacea in sufletul ei, si sa o ajute sa se odihneasca noapte.

  Imi este asa de mila de ea ca trebuie sa treaca prin aceasta situatie. Imi vine sa pling.

  Domnul sa ai dea biruinta.

 11. Slava Lui! Domnul sa fie cu voi in continuare. la fel si voi cu EL;)) in rugaciunile noastre

 12. Slava Domnului ca pana aici totul a decurs bine yo am speramta si cred ca si pe mai departe asa va fi si mai departe!!!!!Dumnezeu si in zilele noaste face minuni totul e posibil la cine crede!!
  Pt Remus si Liana nu era momentul sa va dati cu parerea si nu numai asta sa va apucati voi sa judecati cel mai indicat este sa va vedeti BARNA din ochiul vostru si dupa paiul……asa ca mai bine ganditi de 1000 ori inainte de a deschide gura!!!

 13. NADEJDEA SA FIE IN ISUS ,EL POATE SA FACA MINUNI,D-L SA TE INTAREASCA CRISTI

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: