Reclame
ULTIMELE STIRI

Devoțional – Prima lucrare a Duhului Sfant


Prorocul Isaia profețește ce se întâmplă când Duhul Sfânt coboară peste un popor. „Până când se va turna Duhul de sus peste noi; atunci pustiul se va preface în pământ, şi pometul va fi privit ca o pădure” (Isaia 32:15). El spune: „Când vine Duhul Sfânt, ceea ce a fost odată o pustietate devine o recoltă bogată. O bucată de pământ uscată se umple brusc cu roade și acest pământ roditor se va transforma într-o pădure; veți putea să culegeţi roadele an după an și să continuaţi să fiţi roditori.”

Când vine Duhul Sfânt, prima Sa lucrare este de a-și curăța biserica. Asta s-a întâmplat la Cincizecime. Când Petru a început să predice sub ungerea Duhului, poporul s-a simţit puternic condamnat și a strigat: „Ce trebuie să facem?” (Faptele Apostolilor 2:37). Răspunsul lui Petru a fost: „Pocăiți-vă și fiecare dintre voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos spre iertarea păcatelor” (Faptele Apostolilor 2:38). Mii de oameni au venit la Hristos în acea zi, pentru că ei și-au recunoscut păcatul și au vrut eliberare.

Când Duhul Sfânt începe să trateze lucrurile în biserica lui Isus Hristos, El se ocupă cu iubire de fiecare individ, condamnându-l de fiecare idol și de fiecare lucru din interiorul său care se înalță împotriva cunoașterii lui Dumnezeu.

Isaia continuă: „Atunci nepărtinirea va locui în pustiu, şi neprihănirea îşi va avea locuinţa în pomet” (Isaia 32:16). Isaia nu vorbește despre o singură revărsare a Duhului, lucru despre care oamenii ar putea crede că ar fi o „trezire”. Nu, ci el descrie ceva care aduce schimbări de durată.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9990-devotional-prima-lucrare-a-duhului-sfant?fbclid=IwAR2nhbxCOm8yaYDUXQ6TaYjEHsKl3V8RAth36Xdo_Fx4XfLL4AbmPdDGWLw#ixzz5ckUu1GVv
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22973 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: