ULTIMELE STIRI

24 de ani de la revoluție

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Anul acesta se împlinesc 24 ani de la revoluția din 1989. O revoluție despre care știm prea puține, o revoluție în urma căreia au rămas copii fără părinți, părinți fără copii, dar în același timp o revoluție care ne-a dat puterea să sperăm că va fi mai bine (chiar dacă în anii care au urmat ne-am tot întrebat dacă s-a meritat). Pentru cei mai mulți dintre români această revoluție a însemnat, în acel moment, eliberare, o eliberare plătită scump…cu sânge.


Câțiva23_de_ani_de_la_revolutie-216x260 tineri au murit împușcați în Timișoara, îngenuncheați pe treptele bisericii. S-a tras în ei pentru că erau “dușmani ai poporului” având vina de a îndrăzni să îngenuncheze pentru a adresa o rugăciune Creatorului. Deși au fost conștienți de pericol, au hotarât să îngenuncheze, o îngenunchere plătită scump, cu propria lor viață. De fapt, eu cred ca îngenuncherea lor a făcut Cerul să privească înspre România și să rupă un blestem aflat de ani de zile peste poporul nostru, iar Cerul…, Cerul și-a luat eroii sus. Cred de asemenea că ei sunt eroii revoluției, eroi ce nu au apucat să se bucure de libertate.

Ca și creștini am așteptat această libertate pentru a ne putea închina liberi înaintea lui Dumnezeu, însă parcă tot mai mult ne închidem în biserici și în noi. Dumnezeu a privit spre noi și ne-a eliberat de comunism, însă noi în loc să profităm de aceasta pentru a face ca Împărăția lui Dumnezeu să se extindă, ne-am baricadat în biserici, înghesuindu-ne să ocupăm locurile cele mai bune, trăind deplin „religia băgării în seamă” (vorba lui Pustan). Să trăiască comunismu’ în biserică! Doar ce avem noi cu lumea?!

Avem nevoie de o revoluție spirituală în bisericile creștine din România pentru a doborî de la putere nepăsarea, indiferența, religiozitatea și mediocritatea. S-a săturat Dumnezeu, cred, de creștinii mediocri și vrea o revoluție spirituală în viețile noastre.

Ne cheamă Dumnezeu să ne pocăim și să profităm de libertate, pentru că altfel, în Ziua Judecății, se vor ridica în picioare cei ce au murit la revoluție pentru credință, și vom fi judecați pentru că deși am avut libertate, nu am profitat de ea.

Să îngenunchem pentru O NOUĂ REVOLUȚIE!

Florin Lupean

® Flacăra Închinării Media

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26863 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: