EDITORIALE

FA-ŢI ROST DE O INIMĂ NOUĂ

Ezechiel 18:31-32 “Lepădaţi de la voi toate fărădelegile, prin care aţi păcătuit, faceţi-vă rost de o inimă nouă şi un duh nou. Pentru ce vreţi să muriţi, casă a lui Israel? Căci Eu nu doresc moartea celui ce moare, zice Domnul Dumnezeu. Întoarceţi-vă dar la Dumnezeu, şi veţi trăi.”  O inimă nouă este tot ceea ce doreşte Dumnezeu de la noi şi este tot ce noi Îi putem oferi! Într-o inimă nouă, predată pe deplin Domnului, păcatul nu-şi va mai face niciodată cuib! Într-o inimă nouă doar Dumnezeu este Acel care domeşte. Pofta, păcatul şi idolii sunt alungaţi pentru totdeauna din acea inimă nouă!!

DE CE O INIMĂ NOU? Pentru că doar o inimă pe deplin schimbată este plăcută înainte Domnului. El nu va locui niciodată într-o inimă împărţită, pentru că Dumnezeu vrea totul de la noi, TOATĂ INIMA PREDATĂ NUMAI LUI !!!

Atunci când iubeşti pe cineva, primul lucru şi cel mai imporant ca să-i dovedeşti dragostea este a-ţi dărui pe deplin inima acelei persoane. Aceasta este dragostea adevărată, o inimă care bate numai pentru o singură persoană şi o inimă sinceră. La fel este şi cu Dumnezeu. Spunem că Îi iubim, şi din păcate de multe ori inima noastră este împărţită între lume şi Dumnezeu. Dacă Îi spunem lui Dumnezeu că Îl iubim, trebuie să-i dovedim aceasta. Nu uitaţi: Dumnezeu cunoaşte inima noastră şi nimic nu poate fi ascuns dinaintea ochilor Lui. Pe oameni îi putem înşela, dar pe Dumnezeu NICIODATA!! Efeseni 5:6 Nimeni să nu vă înşele cu vorbe deşerte; căci din pricina acestor lucruri vine mânia lui Dumnezeu peste oamenii neascultători.

Spui că Îl iubeşti pe Dumnezeu? DOVEDEŞTE-O!! EL are nevoie de toată inima noastră ca să poată lucra în viaţa noastră! FĂ-ŢI ROST DE O INIMĂ NOUĂ ŞI PREDATĂ ÎN ÎNTREGIME LUI DUMNEZEU!! Prin aceasta dovedeşti că Îl iubeşti cu adevărat şi că numai EL locuieşte în inima ta !! 

          Acum la finla aş vrea să vă gândiţi la urmatoarele versuri şi cântare…şi această să fie o rugăciune sinceră în faţa lui Dumnezeu ! Pe mine personal această cântare mă cercetează foarte mult şi mă face mereu să mă întreb…DOAMNE, OARE INIMA MEA ESTE PE DEPLIN A TA?? Dacă nu, te rog Doamne vino Tu şi curăţeşte-o pentru că eu mă las pe deplin la dispoziţia Ta, AMIN !!!!

--

http://www.youtube.com/watch?v=aM_v-MlLXqw

/:O inimă curată Doamne,

Este tot ce-mi doresc din partea Ta:/.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

/:O inimă în care, răutatea să nu stea,

       O inimă în care, să domneşti eu aş vrea.

       O inimă deschisă pentru Tine Domnul meu,

       Să înalţe Osanale,

Către Tine cel mai mare DUMNEZEU:/.

 

/:O inimă curată Doamne,

Este tot ce-mi doresc din partea Ta:/.

scris de Florina Patru

CLICK AICI pentru mai multe articole de Florina Patru

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. O iubire adevarata o putem dovedi atunci cand suntem lasati sa iubim,noi nu putem iubi fara acordul celor care vrem sa ii iubim,1Ioan.3:18,23 Dumnezeu nu poate iubi fara ca noi sa Ii dam voie sa ne iubeasca,El nu intra fortat in inima noastra,1 Ioan.4:19El vrea sa ne iubeasca dar nu ne poate iubi fara voia noastra,ca sa iubesti pe cineva sincer trebuie ca si celalat sa te iubeasca,sau macar sa iti dea voie sa ii iubesti,Ps.109:4,Noi crestini nu cersim iubire,…vreti un sfat:daca vrei sa fi iubit lasa-te iubit, eu vreau sa te iubesc dar… intrebarea este tu vrei sa fi iubit de mine?.Ps.4Dumnezeu iubeste pe cine il iubeste,El nu sta intr-0 inima fatarnica si mincinoasa,tot asa nici noi crestinii nu putem iubii mincinosii.Ps.37:27-30
  Vegheati in iubire si fiti sinceri uni cu altii si spuneti ,TE IUBESC ,Lui Dumnezeu si celui de langa tine zi de zi,poate intr-0 zi te v-a iubi si el sau ea, niciodata nu e prea tarziu pentru iubire.
  “Pot totul in Hristos care ma intareste”.Amin

 2. o inima curata,da asta vrea d-zeu de la noi,ca tot ceea ce spunem sa o spunem din inima si tot ceea ce facem sa facem din inima,daca nu ai o astfel de inima cerei domnului sa-ti dea,fii deschis si crede si el te va asculta.amin

 3. monica

  Amin amin, Domnul sa ne cerceteze inimile si sa iubim cu adevarat!!! Ce minunat este acel verset…POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE!!! Sa nu mai zicem deci ca nu putem iubi…pentru ca in Hristos putem absolut totul!!!! SLAVIT SA FIE EL!! Amin!!

  Fii binecuvantata sora Monica si Domnul sa puna in inima ta dragostea desavarsita…dragostea Lui!!!!!

 4. somai marin

  Amin nasule!! Domnul sa ne dea o inima curata si o inima noua in care doar EL sa locuiasca pe deplin!!

  Fii binecuvantat de Domnul, si daca inima ta mai este inca impartita…ma rog Domnului sa te ajute sa ai o inima pe deplin predata Lui!!!

  Pacea Domnului sa fie peste tine si familia ta!!!!

 5. Convertirea include un act de voinţă prin care renunţăm la păcat şi ne supunem pe noi înşine autorităţii lui Hristos, punându-ne speranţa şi încrederea în El şi avem responsabilitatea acestui lucru fără de care suntem condamnaţi dar Biblia spune că nu îl putem face datorită insesibilităţii inimilor noastre până când experimentăm lucrarea de regenerare a Duhul Sfânt – acestă lucrare îl determină pe om să-L cunoască, să-L iubească şi să-L asculte.

  Lucrarea de regenerare a Duhului Sfânt este acea lucrare în care inima păcătosului insensibilă și care nu vrea și nici nu poate să răspundă stimulilor spirituali este schimbată cu una sensibilă față de impulsurile divine și ea va răspunde chemării Duhului.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: