Uncategorized

Vaccinuri extrem de periculoase. Cine va da seama?

vaccin_nov112009 Legea romaneasca prevede consimtamantul informat al pacientului pentru orice tratament efectuat asupra lui. Autoritatile au afirmat ca acest vaccin este obligatoriu (apoi au cerut acordul fara informare). Ministrul Bazac afirma public „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
(http://www.adevarul.ro/articole/cruciada-a-h1n1-incepe-in-scoli.html)

Panica fabricata mediatic a devenit singura motivatie in baza careia bietul roman ar fi trebuit sa ia o decizie. Am incercat sa facem o informare cinstita asupra vaccinului prin toate mijloacele ce le am avut la dispozitie. Asta in calitate de crestini, medici, oameni de constiinta.

 Astfel Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România din care facem parte, a trimis Ministrului Sanatatii o Scrisoare Deschisa in 28 septembrie 2009, iar alte organizatii din multe orase din tara (Constanta, Galati, Cluj, Suceava, Radauti, Botosani s.a.) au distribuit pliante de informare asupra pericolului vaccinarii.
Scrisoarea o puteti citi aici:
http://www.pentruviatacluj.ro/arhiva/federatia%20ortodoxa%20pro-vita/Scrisoare%20deschisa%20adresata%20D-lui%20Ion%20Bazac,%20Ministrul%20Sanatatii%20-%20vaccinarea%20impotriva%20gripei%20porcine%20AH1N1%20in%20Romania.pdf

Fundatia “Sfintii Martiri Brâncoveni”- Suceava a lansat in octombrie 2009, un pliant informativ cu privire la pericolele vaccinarii antigripale AH1N1. Fundatia si-a asumat continutul pliantului in momentul din care l-a trimis pe internet si in cutiile postale. Pliantul este doar un rezumat al unor studii stiintifice. El are scopul de a trage un semnal de alarma in ce priveste inutilitatea si pericolul campaniei de vaccinare anti ah1n1.

Sunt numeroase studii stiintifice ce prezinta neverosimilitatea declararii pandemiei de catre OMS, morbiditatea scazuta a gripei AH1N1, mortalitatea infima comparata cu celelalte boli infectioase similare, inoportunitatea si ineficienta vaccinului, toxicitatea, reactiile adverse majore si interesele financiare enorme ce stau in spatele vaccinului. Cateva dintre ele sunt si traduse in romaneste si publicate pe internet. Dau si aici cateva linkuri:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/vaccinurile-sunt-mult-mai-letale-decat.html

Scrisoare catre parinti despre “noua gripa (porcina)”
Dr. Eugenio Serravalle – Specialist in Pediatrie Preventiva, Puericultura – Patologie Neonatala
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/11/scrisoare-catre-parinti-despre-noua.html

Cateva opinii ale unor specialisti germani in epidemiologie
http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/35-noutati-despre-gripa-porcina-si-vaccinarea-impotriva-gripei-porcine
http://www.pentruviatacluj.ro/articole-si-scrisori/38-vaccinul-pentru-gripa-porcina-un-vaccin-de-conjunctura-pentru-industria-farmaceutica-un-vaccin-mai-periculos-decat-boala-insasi-

Arhive cu informatii, articole traduse etc.:
http://nostrabrucanus.wordpress.com/
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

Alte site-uri in engleza sau alte limbi:
http://www.theflucase.com/
http://www.medicalvoices.org/en/vaccination/
http://vran.org/
http://thinktwice.com/
http://www.whale.to/vaccines.html
http://www.nvic.org/
http://www.ias.org.nz/
http://avn.org.au/library/
http://www.comilva.org/

Alte tari au respins vaccinul ori prin medici ca in Germania, ori prin politicieni ca in Polonia si Turcia.
http://nostrabrucanus.wordpress.com/2009/11/07/pandemia-sclavilor-ministrul-sanatatii-polonez-mai-informat-decat-cel-din-romania-sau-doar-onest-si-responsabil/

Ministerul Sanatatii poate fi dat in judecata pentru aceasta strategie paguboasa, reactionand pripit , disproportionat si suspect de partinic in favoarea producatorilor de vaccinuri. Cum poate justifica comanda de 5 milioane de vaccinuri din banii publici, efectuata in momentul in care in Romania erau doar in jur de 400 de suspecti de gripa AH1N1, toti cu simptomatologie usoara? Prin ce calcule au obtinut “specialistii” cifre enorme precum 20.000 de morti? Pentru ca mai apoi sa modifice cifrele dare le ramand la cote aberante (3.000-6.000 de morti) pentru a creea panica si a forta acceptarea vaccinului de frica .
http://www.ziare.com/gripa-porcina/streinu-cercel-scenariul-cu-20-000-de-morti-e-minim-asta-e-mizilic-939156
http://www.antena3.ro/stiri/romania/streinu-cercel-romania-ar-trebui-sa-si-poata-asuma-pana-la-6000-posibile-decese-cauzate-de-ah1n1_84185.html

Recent Romania cumpara (tot din banii publici) 500.000 de doze de vaccine de la Glaxo, pentru copiii intre 6 luni si 6 ani. Ne asigura “specialistul” Cercel ca sunt sigure, eficiente etc. In realitate vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal. Scrie asta in descrierea oficiala a produsului de pe propriul site al Glaxo, la pagina 1 si la pagina 13, aici:
http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf

Squalena produce reactii autoimune la injectarea sa atat la oameni, cat si la animalele de laborator. Squalena este un precursor de colesterol si hormoni steorizi (mineralocorticoizi, glucocorticoizi, androgeni, estrogeni si progesteron). Scualena este produsa si de organism. Ca urmare a injectarii de scualena apar anticorpii la scualena; practic sistemul imunitar va reactiona impotriva unui component propriu extrem de important si implicit substantele ce sunt produse din acest component vor fi afectate. Impactul ar putea fi interesant: infertilitate, perturbarea tuturor proceselor reglate de mineralocorticoizi si glucocorticoizi, boli autoimune in serie si, probabil, multe altele. Adevarul este ca NU STIE NIMENI CAT DE MARE VA FI IMPACTUL. Este doar clar ca va fi un impact imens, la inceput cu paralizii, GBS(Guillain–Barré syndrome), decese, boli autoimune, iar problemele de fertilitate vor fi vizibile peste cativa ani buni.
(cititi mai mult despre squalena aici
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/04/Squalene-The-Swine-Flu-Vaccines-Dirty-Little-Secret-Exposed.aspx)

Timerosalul este o sare de mercur (cu aprox. 50% mercur) mai toxica decat mercurul singur. În vaccin exista intr-o cantitate enorma, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (5micrograme timerosal in 0.5 ml vaccin, zic ei, cam 1%) când se stie ca ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 1 ppb în apa potabilă (la 2ppb mercur apa este considerate contaminata) , iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 10.000.000 ppb (echivalentul lui 1%).

Cand un deseu are mai mult de 200 ppb mercur este considerat deseu toxic si necesita conditii speciale de evacuare, stocare si transport, iar daca un vaccin are intre 100.000 ppb timerosal (aprox. 50.000 ppb mercur) pana la 10.000.000 ppb, vi se pare normal sa-l injectam in copiii nostri? De ce?
(vedeti mai mult despre mercur, vaccinuri, autism si agenda mondiala de vaccinari aici
http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en#)

Dati mai departe acest mesaj.
Informati pe cei apropiati.
Feriti-va aceste vaccinuri extreme de periculoase.

PS: Sa ne reamintim ca in 2006 acelasi Streinu Cercel anunta epidemie in cazul gripei aviare, prevedea 2.000.000 milioane de morti si ordona vaccinarea 25% din populatie si achizitionarea a 5.5 milioane de vaccinuri. Corporatiile farmaceutice au propus donarea catre Europa de est a unor loturi de vaccinuri, Cehia (parca) a avut ideea stralucita sa le testeze intai pe animale de laborator si au observat ca au murit majoritatea din ele. Acum se pune prin Cercel aceeasi placa panicarda. Cine va da seama?

( Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html )

Dr. Mircea Puscasu
Fundatia”Sfintii Martiri Brâncoveni” – Suceava

http://www.fundatiasmbsv.ro/

sursa: http://www.voxvocis.us/news/index.php

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Adevarul este ca aparitia acestui virus si a altora de acest gen se face in scopuri politico-financiar si automat si vaccinul ar trebui sa se puna multe semne de intrebare „???????????????????” Din pacate lumea continua sa fie prost informata si va avea de suferit.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: