Uncategorized

“Am nevoie de ajutorul vostru ….” – Timotei

IMG_0187 Timotei isi doreste sa auda si sa mearga la scoala peste cateva luni …. il poti ajuta si tu! Timotei are 7 ani şi a fost diagnosticat cu hipoacuzie la 5. Atunci medicii au recomandat parintilor sa il opereze de polipi ca să îşi revină şi asa au facut. insa simptomele nu au disparut. Anul acesta in primavară a fost operat din nou de polipi şi amigdale, tot la recomandarea medicilor, cu acelaşi scop, dar se pare că problema nu s-a rezolvat, ba chiar la una din urechi s-a agravat . De la testele dinaintea operaţiei pana acum auzul i-a scăzut constant şi de aceea parintii se grăbesc sa faca acele proteze. Ele costă 4000 ron pe fiecare ureche, in total 8000 ron, din care casa de sanatate ar suporta 1800. Parintii au depus dosarul dar nu au inca nici un raspuns.Timotei are parte de doi parinti deosebiti – Anna si Teofil. EL are si un frate mai mic de doar un an. Sunt oameni cu „job-uri” normale si dedicati in ceea ce fac.Orice suma, oricat de mica este importanta si binevenita. Daca in acest moment am fi 50 de persoane care am vrea sa-l ajutam suma cu care ar trebui  sa  contribui ar fi mica.

 

      Teofil, tatal lui Timotei, imi este prieten. De cand il cunosc l-am apreciat pentru munca pe care a facut-o si continua sa o faca. Este implicat in consilierea persoanelor cu diferite probleme si de cele mai multe ori face asta gratis. 
      In aceasta toamna Timotei trebuie sa inceapa scoala. Fara protezele auditive nu va putea face fata cerintelor de la scoala asa cum probabil fiecare parinte si-ar dori pentru copilul lui.
     Va rog frumos daca doriti sa ajutati pe cineva atunci haide-ti sa-l ajutam pe Timotei sa inceapa scoala frumos din toamna. 
  PENTRU INFORMATII VA ROG SA CONTACTATI LA NR DE TELEFON 0723 36 99 97 SAU LA ADRESA DE MAIL:agnesh_remalia@yahoo.com PENTRU DONATII, O PUTETI FACE IN CONTUL : RO73 RZBR 0000 0600 0795 1333 deschis la Raiffeisen Medias
TITULAR: Teofil Gavril (tatal baiatului detaliile depunerii: pt Timotei).

 

Va multumesc tuturor si va doresc o vara frumoasa!

--

by: Agnesh  Remalia D.  http://www.psihoconsultanta.ro/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: