Uncategorized

The Marker la Cerbul de Aur. Voteaza!

themarker_cerbuldeaurThe Marker, participa anul acesta la concursul din cadrul Festivalul Cerbul de Aur de la Brasov. Interpretand doua piese deja cunoscute in randul ascultatorilor de muzica crestina, “YahWeh” si “If you didn’t love me”, The Marker a reusit sa provoace admiratia juriului festivalului, la preselectie.Daca esti dintre cei care stiu sa aprecieze muzica crestina de calitate, te invitam sa votezi prin SMS trupa The Marker miercuri, 2 septembrie 2009, pe TVR 1, incepand cu ora 20:00.The Marker, o sansa pentru muzica crestina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. baietilor de la The Market,va-m vazut k ati castigat concursul acela din anglia si sincer nu e bine ce faceti voi nu am nimic cu faptul k ati castigat concursul insa dupaia va-m vazut plini de dorinta de a fi cat mai sus si de a fi cat mai cunoscuti.asta nu e ceeace a cerut Isus de la noi,voi trebuie ca sa faceti tot ca ptr Domnul daca participati la Cerbul de aur participati in Numele Domnului si nu cu gandul de a fi cat mai cunoscuti.o sa ma rog ptr k sa faceti totul din dragoste ptr Isus.

  2. Cred ca deja incurcam lucrurile….Ce are a face succesul cu Isus?Si ce are a face acest gen de muzica cu muzica crestina?Adevaratii crestini inteleg!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: