InterviuriInterviuri cu: ArtistiInterviuri' SCRISE

Interviul saptamanii: Trupa Liber

trupa liber CrestinTotal: Pentru inceput va rugam sa ne spuneti cate ceva despre voi. de unde sunteti, varsta, familie, scoli, ce vreti voi sa afle si lumea.

Trupa Liber:  Suntem 6 tineri (Marta,Cristiana,Nicoleta,Ojo,Costi si Andrei) care formam trupa Liber.Noi suntem din Bucuresti, avem intre 16 si 24 de ani si suntem pe deplin incredintati ca Dumnezeu prin harul si darul pe care l-a pus in noi ne-a chemat la acesta lucrare,de a-L lauda si astfel a-L descoperi pe El prin melodiile noastre oamenilor din jur.

CrestinTotal: Cum şi când a avut loc înfiinţarea trupei?

Trupa Liber: Infiintarea trupei a avut loc in luna Septembrie 2008,atunci cand Domnul ne-a cules din gradina Lui pentru a raspandi mirosul ce-l purtam oamenilor rataciti, ofiliti..

CrestinTotal: Muzica este ocupatia voastra principala sau aveti si alte indeletniciri? Cu ce va ocupati?

--

Trupa Liber : In afara de muzica fiecare dintre noi avem propriile ocupatii: Marta-liceul , Cristiana-liceul se termina, urmeaza bac-ul. Domnul sa iti dea intelepciune. Nicoleta-facultate , Andrei-facultate , Ojo-facultate , Costi – serviciu.

Iar indeletnicirea noastra este ca acolo unde suntem fiecare, sa-L aratam pe Hristos.

CrestinTotal: Cine compune cantarile pe care le cantati?

--

Trupa Liber : Cum spuneam, suntem 6 flori,6 flori diferite dar din aceeasi Gradina, care fiecare isi raspandeste mirosul.

CrestinTotal: Ce muzica va place sa ascultati. De ce? Aveti o trupa/artist preferat?

Trupa Liber: Evident,muzica crestina.Genul nu conteaza asa mult cat mesajul melodiilor.

Artisti preferati….da! Alin Timofte, Catalin si Ramona, Adi Gliga….

CrestinTotal: Care este sursa se inspiratie atunci cand lucrati

Trupa Liber : Viata de zi cu zi,experientele pe care le avem in umblare noastra prin lume si modul cum Domnul nostru Cel Bun ne este alaturi necontenit. Si din toate aceste lucruri pe care le intalnim in viata noastra gasim inspiratia care merita spusa in cuvinte:”Lauda…un motiv pentru a canta.”

CrestinTotal: Ce hobby-uri aveti, in afara de muzica?

Trupa Liber : Muzica in general.

CrestinTotal: Ce parere aveti despre situatia actuala a muzicii crestine din Romania?

Trupa Liber : Situatia in care ne aflam in legatura cu muzica crestina din Romania pare destul de buna privind la dorinta de a canta Domnului.Ma refer prin aceste cuvinte la cate formatii crestine ies. Dar mai mult doresc ca fiecare trupa crestina sa fie pe deplin incredintata Domnului:”Nimic pentru slava noastra,ci totul pentru slava Celui ce a inviat din morti.”

CrestinTotal: Cum va considerati din punct de vedere spiritual?

Trupa Liber : Din punct de vedere spiritual sper sa fim mai mult decat bine.Spun asta pentru ca hotararea noastra atunci cand am hotarat sa cantam Domnului a fost ca totul  sa punem in mana Lui si nimic din ce facem sa nu ne reflecte pe noi.Scopul trupei Liber este evanghelizarea.Dorim sa mergem cat ne va fi deschis drumul sa mergem si sa ne folosim darul in a-I arata dragostea, rabdarea, indurarea si bunavointa Mantuitorului.

CrestinTotal: Care este planul de viitor? Exista vreun material nou la care lucrati, sau aveti ceva planificat?

Trupa Liber : Noi lucram prin harul Domnului la primul album intitulat “Primul pas” si dorim ca acest prim album sa fie o incurajare dar si un mesaj de cercetare pentru sufletele oamenilor din jur.

CrestinTotalBanuiesc ca in viata de trupa v-ati confruntat si cu evenimente mai ciudate/distractive. Povestiti-ne unul din ele.

Trupa Liber: Pai, din cate imi aduc aminte,la inceput ne-am confruntat cu lipsa unoi instrument care era destul de important:chitara electrica.Am avut destule repetitii fara ea pentru ca nu aveam acasta chitara si nimeni nu prea se incumeta sa ne-o imprumute.Dar slava Domnului ca in ziua de azi avem toate instrumentele care ne sunt de folos.

CrestinTotal: Unde va pot contacta ascultatorii sau fanii?

Trupa Liber : trupaliber@yahoo.com

mobil:0720495239 Costi

0724466337 Ojo

0724478307 Andrei

CrestinTotal: In final am sa va rog sa transmiteti un mesaj tuturor vizitatorilor blogului CrestinTotal

Trupa Liber : Nimic din ce detinem nu ne apartine.Dumezeu ne-a daruit fiecaruia ceva minunat de facut, a pus in fiecare dintre noi o “melodie” superba pe care nimeni o o poate canta la fel ca noi.Deci,cu alte cuvinte Suntem Unici.Un proverb danez spune:

  1. “Talentele si abilitatile mele sunt darul lui Dumnezeu pentru mine.Ce fac cu aceste daruri insa este darul meu pentru Dumnezeu.”

Edmund Burke spunea: “Pentru ca raul sa triumfe in aceasta lume, este suficient ca oamenii de bine sa nu faca nimic.” Nu sta degeaba! Nu lasa ca “melodia ta” sa mearga cu tine in mormant,necantata!”

CrestinTotal: Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc tot ce faceti sa duceti la bun sfarsit

Trupa Liber : Si noi va multumim pentru prilejul minunat de a impartasii o mica parte din experienta noastra.

trupa Liber

pentru alte interviuri click aici↓↓ggjhh

©2009 Copyright http://crestintotal.ro/ Se interzice preluarea materialelor fara acordul administratorului. E-mail la crestintotal@yahoo.com.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Ideea e foarte fain…Succese „Crestin Total”
    binecuvantari multe de la Domnul!

    pot sa ascult de undeva, macar o melodie a aceste tupe?

  2. Da,puteti asculta o melodia a trupei Liber intrand pe youtube la trupa liber-Astazi vin

  3. Ce sa zic fratilor? Ma bucur mult in primul rand ca exista aceasta trupa! Au mult de crescut, dar important este ca realizeaza asta si cel mai important este ca deja au facut primul pas si nu ma refer la album ci la faptul ca au acceptat fiecare in parte si impreuna lucrarea pe care Dumnezeu le-a dat-o!
    Domnul Dumnezeul Cel Atotputernic sa fie cu voi!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura