ANUNTURIStiriwww.crestintotal.ro

Fi partener

Cunosti un eveniment? Sti o stire? Organizezi o Conferinta, Seara de tineret, Tabara? Iti place sa compui? Eseuri sau mici ganduri?

Vrei sa fi promovat si cunoscut ce organizezi tu sau ce scri? 

Nu ezita sa  trimiti email la adresa: crestintotal@yahoo.com . sau lasa un mesaj in casuta de mai Jos

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

33 Comments

 1. ajutati o familie crestina sa depaseasca greutatile in care sunt
  Care este indemnat poate sa-mi trimita mesaj mie pe
  adr<< tell20tedy@yahoo.com apoi va pot pune in legatura cu ei /Inca nu vreau sa le dau sperante
  Este o fam/tanara dar au ramas fara resurse materiale si nu au nici un ajutor / nu au unde munci si chiar cu un loc de munca daca e posibil sa aveti ,sa spuneti. POate stiti undeva in italia .spania .marea britanie ,
  Poate pleca impreuna cu baiatul cel mare si pot munci orice
  Ei fac parte din biserica Baptista au 2 copii si traiesc din alocatia celui mic de 42 lei/luna
  DUMNEZEU sa va binecuvinteze cu o inima plina de dragoste

 2. Nou!

  Biserica Elim, departamentul tinert are un blog la editorialele pe care le publica in fiecare zi de Luni.

 3. pace ma numsc soare miha locuiesc in com chirnogi jud calarasi si compun poiezii crestine pina acum am aproape30 de poiezii compuse .dac poate cineva sa ma ajute sa fac si eu carti cu ele spre vinzare va rog sa luati id ul meu soaer_mihai 1645

 4. MI-AR PLACEA SA-TI CITESC POEZIILE DOMNU SA TE BINECUVI NTEZE

 5. ptr Voivod Alina dac doresti sa citesti citeva din poieziile mele te astept la acest id soare_mihai1645

 6. Mă numesc Piţigoi Mircea locuiesc în Câmpulung Muscel, str. Mareşal Ion Antonescu nr. 193 jud Argeş. Am o fetiţă de 1 an şi 3 luni Simona-Ioana, care este diagnosticată cu talasemie. Calvarul nostru a început de fapt acum 1 an cu 17 zile înainte de a se naşte fetiţa, mai exact pe 1 februarie 2009 la ora 4 dimineaţa am fost internat de urgenţă cu salvarea la spitalul din Cîmpulung Muşcel, aici m-au ţinut o săptămână fără să îmi găsească diagnosticul, nu mâncam, urinam cheaguri de sânge, ajunsesem o legumă, după o săptămână am fost transferat la spitalul Panduri din Bucureşti, după încă o săptămâna aici unde doctorii n-au putut face nimic m-au transferat la Matei Bals deoarece făcusem septicemie. Doctorii de aici, cu ajutorul Domnului au reuşit să mă salveze, dar starea mea era tot foarte rea, în acest timp pe data de 17 ferbuarie 2009 s-a născut fetiţa, soţia mea fiind în tot acest timp lângă mine, din cauza stării grave în care eram. Nu mă puteam deplasa, nu am putut să îmi văd imediat copilul. De la Matei Bals m-au transferat la spitalul Carol Davila, aici diagnosticul a fost crunt: insuficienţă cronică renală (am doar 1/2 de rinichi funcţionabil), tromboza vene renale, factor V leiden.

  Dumnezeu mi-a dat putere şi gândul că îmi voi vedea curând fetiţa m-a întărit şi mai mult; când avea doar o săptămână soţia mi-a adus-o la spital şi am văzut-o. Era aşa micuţă că îmi era frică s-o ţin în braţe. Pe 10 martie ne-am întors la câmpulung împreună cu cea mică, eu a trebuit să îmi depun dosarul pentru pensie de handicap deoarece starea gravă a sănătăţii nu îmi mai permite să muncesc. Am crezut că ce a fost mai rău a trecut, chiar dacă lunar mă duc la control la Bucureşti şi urmez tratament, dar nu a fost aşa, când avea 6 luni fetiţa a fost internata în spital la Bucureşti unde i s-a pus diagnosticul de anemie feripriva, infecţie urinara cu germene necunoscut şi retard motor minor. Au fost momente grele pe care cu ajutorul TATĂLUI le-am depăşit, când ne-am prezentat la control la 9 luni părea că totul este în regulă, cu toate că hemoglobina era tot mică. Acum o lună de zile i-am făcut din nou analizele tot la Bucuresti unde i s-a confirmat de fapt diagnosticl de talasemie. De o lună tot umblăm pe la doctori, la spitalul Fundeni şi încă nu ne-au putut spune exact cât este de grav. Ne-au programat pe data de 31 mai la o ultimă analiză, care spun ei va elucida definitiv diagnosticul, adică gravitatea bolii, o talasemie mai uşoara care sa poate fi ţinută în frâu cu o alimentaţie corespunzătoare sau una mai gravă. De atunci stăm în stres, pur şi simplu sântem epuizaţi din toate punctele de vedere, drumuri, doctori, spitale, parcă nu se mai termină… Rugămintea mea este dacă se poate să vă rugaţi pentru ea, are mare nevoie ca DOMNUL s-o ajute şi să ne ajute şi pe noi să facem faţă situaţiei din toate punctele de vedere, pentru că ne este din ce în ce mai greu să ne descurcăm. Eu nu mă prea pricep la vorbe, în mare cam asta este povestea noastră şi suferinţele prin care am trecut şi încă mai trecem de 1 an şi ceva, orice ajutor este binevenit, în situaţia noastră Domnul să vă pună pe inimă am început să facem faţă din ce în ce mai greu cerinţelor (mai ales că trăim din pensia mea de handicap 234 roni şi alocaţiile copiilor). Suntem de acord să puneţi ştirea pe site, numărul meu de tel: 0740246643. Domnul să vă binecuvânteze.

 7. 1.Am si eu un gänd,o idee:marginile site-ului albastre nu s-ar putea decora cu versete sau chiar maxime crestine?
  2. Iti trimit un link
  Eu impreunä cu sotul meu,am läsat prejudecätiile deoparte si am verificat si si pe Wikipedia acest studiu despre „Bätälia Biblilor” si am scris un articol dar incä nu pot sä-l fac public deoarece un „pseudo profesor „,”crestin”plin de mändrie,obraznic…..m-a contrazis si m-am retras dupä cortinä, studiind in continuare mai in amänunt… cäci vreau sä prezent oamenilor adevärul despre unii din traducätorii Bibliei,”protestantii”:John Anthony Hort si Wescott…nu povesti….astept pärerile celor interesati de un studiu serios,in ceea ce priveste Cuväntul si istoria lui….
  Nu am nimic personal cu nimeni,nici cu traducätorii ,nici cu „pseudo profesorul”……
  Rog seriozitate!

 8. NEW!!!
  NEW!!!
  Știți meditațiile din broșura” Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi”? Le consider printre cele mai bine alcătuite și inspirate meditații zilnice care au apărut……
  Cuvîntul lui Dumnezeu (nu doar pentru astăzi, ci din totdeauna) a fost, este și va rămîne liber și ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea, necondiționat……..
  Iată aici varianta online a broșurii: http://cuvantulastazi.wordpress.com

 9. Tabara de evanghelizare si misiune ”Aer de munte” Farcasa 2010;
  Multumim tuturor acelora care au venit sau au vrut sa vina pe Valea Bistritei -Neamt-pentru misiune si evanghelizare prin aceasta tabara.
  Ne cerem scuze deoarece in aceasta editie ( a VIII-a ) a fost foarte greu ; nu avem aceasta tabara, repet ,pentru distractie sau confort ci pentru misiune mai intai , desi este o tabara gratuita .

  Vara aceasta a trebuit sa ne schimbam locatia in 3 locuri din cauza unor persecutii care au aparut din partea unor vecini cu care suntem in litigiu, desi suntem proprietari de drept ai terenului, cumparat in 2005 . Acesti oameni ne-au distrus constructia reprezentativa a taberii patru ani la rand si acum, dupa ce am reconstruit-o, iar ne-au distrus-o , fara ca autoritatile sa intervina intr-un fel . La sugestia unui localnic am plecat pe un alt teren deoarece timpul era scurt ( 20 Iulie si inca nu eram pregatiti de inceperea taberii asa cum am anuntat pe site ). Acolo am avut un teren ideal si mai aproape de sat ( 5km), dar si acolo dupa 2-3 zile , preotul din localitate a influientat pe proprietarul respectiv ca sa nu ne lase pe teren pentru a ne desfasura lucrarile taberii , propunandu-ne sa mergem pe un alt teren al acestuia aflat la 10 km. de sat .
  Asadar a trebuit din nou sa abandonam constructia pe jumatate gata si sa ne mutam in acel loc mai indepartat.
  Lucrul acesta a insemnat , pentru mine cel putin , timp si bani pierduti . Insa nu ne-am lasat , stiind ca puterea Lui Dumnezeu in slabiciune devine desavarsita . In acest fel oamenii au empatizat cu noi si am fost incurajati, iar pe 1 August am deschis oficial tabara, iar tinerii care au venit in prima saptamana au trebuit sa participe din plin la pregatirile necesare .
  In final am reusit prin harul Domnului sa ducem la capat aceasta editie a taberii ”Aer de munte – Farcasa 2010 ”. Domnul a fost cu noi si cu ocazia unei serbari campenesti de amploare in apropierea taberii de misiune; am mers cu echipa de tineri si am evanghelizat majoritatea multimii de 5-6 000 de oameni .
  Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi , care au dorit sa vina , poate , si nu au reusit si rugati-va ca Domnul sa ne ajute sa avem succes in litigiul legat de vechiul teren , pentru ca in editia urmatoare , 2011 , sa putem continua acolo .

 10. Nou, inchiriez casa de vacanta pentru cateva zile sau un weekand, in zona Brasovului, intr-o zona cu aer curat si multa liniste. Doar pentru crestini. Daca vrei mai multe detalii si informatii, poti suna la tell: 0721 943 119, sau sa trimiti un e-mail la adresa asta: bobodinbrasov@yahoo.com

 11. Nu stiu daca e locul potrivit,insa incerc….
  caut un loc de munca,ca operator pc,in principal…
  am 32 de ani,casatorit si sunt din Bucuresti…
  ma puteti contacta pentru alte detalii,la id mess gabibontas sau nr.de tel.: 0724.345152

  Va multumesc!

 12. Doresti sa te inplici in lucrarea cu detinutii sau pentru bolnavi? ASTAZI o poti face!!! Poti sa te inplici in aceasta lucrere! Cum? Prin rugaciune,voluntariat,material,
  financiar sau corespondenta.
  Pentru mai multe detalii sunati la numerele de telefon:
  Romana: 0731032723 – Maghiara: 0742582014/0723307775
  Email: misiunecrestinaucenicii@yahoo.com
  Webs-site: misiunecrestinaucenicii.webs.com
  UCENICII – OP. 1 / CP. 12 Simleu Silvaniei SALAJ

 13. Isaia 19:2. „Voi inarma pe egipteni unii impotriva altora, si se vor bate frate cu frate, prieten cu prieten, cetate cu cetate, imparatie cu imparatie.

 14. EVANGHELIZARE IN SPANIA LA MADRID TOLEDO CU PISTRICEAN FLORIN FOST CALUGAR SI PARINTE ECONOM LA MANASTIREA NICULA JUD CLUJ ,ACESTA LUCRARE ARE LOC DIN DATA DE 13/20 MARTIE DL ISUS SA VA BINECUVINTEZE AMIN.

 15. pace sunt Lucian mi ar face placere sa conversez cu oricine il iubeste cu adevarat pe Domnul si ii place partasia crestina

 16. Am si eu niste poze de la Botezul Nou-Testamentar de la Filadelfia Petrosani,acesta a avut loc la 13 iunie 2011.Daca se poate as vrea sa le vad pe site:D Astept un raspuns.Gbu:)

 17. Familie tanara crestina, cautam pe cineva cu care sa impartim un apartament de 80 mp, situat in cart Zorilor – Cluj, aproape de statia bus, complet utilat. pret 50 euro/camera de o pers, si 80 euro camera de 2 pers. Informatii la 0756 815 419.

 18. “Rugaciune pentru copilasul nostru…Emanuel”
  …vin cu o rugaminte la toti cei care pot ajuta…
  Sotia mea a nascut sambata,2 iulie,un baietel frumusel de 3.700kg, cu probleme la picioruse,avand epidermoliza buloasa distrofica(boala fara leac, pana in acest moment)…(de la glezne in jos,sunt mai putin dezvoltate, sunt fara tesutul exterior si din aceasta cauza ii apar si anumite basici atat pe corp cat si in interior…);este un caz rar intalnit de doctori,cel putin in Romania…mai multe detalii despre ceea ce are, va pot da …daca este nevoie. Va scriu aceste randuri cu o mare durere in suflet. Nu stiu cum ne puteti ajuta,anunt umanitar sau orice altceva…Va multumesc din inima si speram ca ne veti raspunde la acest mesaj…Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!…
  Cine poate si doreste sa ne ajute financiar;este nevoie de creme si pansamente speciale,si alte lucruri pentru copil…Fiti binecuvantati!…nu am de ales si trebuie sa apelez la asa ceva…multumesc pt intelegere!..Domnul sa va binecuvanteze!…
  gabibontas id ul de mess sau pe facebook ,gabriel bontas… va multumim din suflet!…

  Gabriel şi Elisa Bontaş
  – Bucuresti –

 19. Famili de crestini inchiriez camera in bloc ptr. o persoana crestina.
  Locatia Timisora,zona Dacia.Pret cu tot cu cheltuieli(apa,curent,gaz,)
  500 ron pe luna

 20. COD PORTOCALIU pentru batranii strazii din jud. Bihor

  In comuna Batar jud. Bihor, Slujire Crestina sustine un adapost pentru batranii strazii. In ultimile zile, datorita iernii foarte grele si a gerului de afara, am adunat din gari si de pe strazi, batranii fara adapost pe care i-am gasit. In momentul de fata in adapost sunt 25 de batrani, care primesc din partea noastra hrana, adapost si ingrijire permanenta. Numarul solicitarilor este si mai mare insa adapostul are o capacitate de numai 30 de locuri. Iarna aceasta grea ne-a luat prin surprindere si avem nevoie de lemne suplimentare. De asemenea, numarul mare de batrani depaseste posibilitatile noastre financiare…acest adapost functioneaza prin credinta. Cei care doresc si pot sa ne sustina, avem nevoie de: fonduri pentru lemne de foc, alimente, tacamuri, paturi, lenjerii de pat sau resurse financiare. Pentru cei interesati si pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com saun telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

  Cei care doriti sa vizitati personal adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, jud. Bihor, va rugam sa ne comunicati lucrul acesta pentru a va indruma acolo.

 21. 20 de copii ai strazii ajutati cu o masa calda in fiecare sambata

  Incepand cu luna noiembrie 2011, Slujire Crestina impreuna cu patru voluntari a inceput o actiune de ajutor pentru copii strazii din Arad prin oferirea de mancare gatita. Desi la inceput a fost greu, copii erau reticenti fata de noi, acum copii strazii ne considera prietenii lor. In fiecare sambata avem un loc in Arad unde ne intalnim cu ei si unde le oferim o masa calda. Insa nu ne oprim doar la atat. De multe ori ne oprim si le ascultam pasurile, problemele, le oferim un sfat sau facem consiliere atunci cand este nevoie. Pentru copii strazii inseamna foarte mult ca sa stie ca cineva le asculta problemele si le da un sfat. Pentru ca aceasta actiune sa poata continua avem nevoie de sprijinul dvs in mod special cu alimente sau fonduri pentru cumpararea alimentelor. Cei care doresc sa sustina aceasta actiune ca sa poata continua sambata de sambata sau poate chiar mai des, va rugam sa ne contactati.

  vezi video aici: http://slujirecrestina.ro/ajuta-copiii-strazii/20-de-copii-ai-strazii-ajutati-cu-o-masa-calda-in-fiecare-sambata/

 22. In perioada 1-30 Aprilie, partenerul nostru Libraria Maranatha organizeaza un concurs in care premiul este o Biblie de Lux (piele, concordanta, trimiteri, cuvintele Domnului Isus in rosu, harti colorate, etc). Intra pe http://www.librariamaranatha.ro, comanda de minim 30 de RON si vei intra in concurs. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 1 Mai si va fi facut public pe site-ul nostru si site-urile partenere. De asemenea, comandand o carte de la Libraria Maranatha daruiesti o paine pentru 30 de batrani strazii din comuna Batar, jud. Bihor. Orice carte cumparata la Libraria Maranatha devine un ajutor pentru acesti batrani. Mai jos va prezentam care sunt regurile acestui concurs.

  Regulile concursului:

  – concursul se va desfasura in perioada 1-30 Aprilie;
  – comanda trebuie sa fie de minim 30 de lei;
  – castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 1 Mai, iar numele lui va fi facut public pe site-ul librariei noastre si pe site-urile partenere;
  – Premiul va consta in Biblie de Lux, vezi imagine aici: http://librariamaranatha.ro/product/2327/biblie-co-77-ti.html
  Va dorim o zi binecuvantata!

  http://www.slujirecrestina.ro
  http://www.librariamaranatha.ro

 23. Misiunea Slujire Crestina impreuna cu Libraria Maranatha (www.librariamaranatha.ro) organizeaza cu ocazia Sarbatorilor de Paste o actiune de ajutor umanitar si misiune crestina prin care dorim sa ajutam cu alimente si paine 60 de batrani saraci. Dorim sa oferim fiecarui batran cate un pachet cu alimente in valoare de 100 de RON. 30 dintre acesti batrani, sunt batrani ai strazii care se afla in grija noastra in caminul din comuna Batar, jud. Bihor. Dvs puteti fi partenerii nostrii in aceasta actiune comandand carti crestine de la Libraria Maranatha. Orice carte cumparata devine un ajutor pentru acesti batrani saraci. Va multumim ca veti alege Libraria Maranatha.

 24. in urma cu 7 ani m-am nascut in (Hristos) penitenciarul timisoara…m-am intors acasa cu multe ganduri scrise si traite cu ISUS…aproximativ 7o de poezii pe care as dorii din tot sufletul sa le public fara sa caut un castig. Daca este cineva interesat sa ma contacteze pe adresa de e-mail…stiberiug68@yahoo.com. Domnul sa va binecuvanteze

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: