EDITORIALE

Crezi in Dumnezeu, elimini stresul!

60251873Iata ce au demonstrat recent cercetatorii canadieni de la Universitatea din Toronto in urma monitorizarii activitatii cerebrale a mai multi credinciosi si atei.

Specialistii au descoperit ca persoanele care cred in Dumnezeu reusesc sa combata mai bine stresul si anxietatea.

Practic, influenta religioasa are un efect calmant asupra credinciosilor. Ei nu devin anxiosi cand gresesc sau cand infrunta situatii limita.

Totusi, anxietatea in limite rezonabile nu este atat de nociva mai ales atunci cand apare ca urmare a greselilor pe care le comitem, spun specialistii. Ea este un bun stimulent pentru ajustarea comportamentului si repararea erorilor.

Sursa: http://stirileprotv.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Eu cred că mai toate religiile – practicate intens … reduc stresul, unii încercă yoga sau altfel de practici de genul acesta. E destul să fii credincios … nu creştin. Dumnezeu nu este pentru eliminarea stresului, El nu e pentru noi – noi suntem pentru Dumnezeu şi El e vrednic de ascultarea, pocăinţa şi închinarea noastră.
    Multe binecuvântări.

  2. Excelenta constatare!

    Ateismul “ştiinţific” nu este chiar atît de ştiinţific cum vrea să pară. Avem de a face cu o simplă unealtă politică în mana unei noi orînduiri “iluministe” care, se pare, a descoperit cea mai sigură cale de inrobire a maselor: manipularea genetica.

    Cosmologia Big Bangu-lui va ramane doar la stadiul de fantezie.O adunatura de “savanti” care-si dau cu presupusul, nimic mai mult.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: