www.crestintotal.ro

Cine este Margea Gheorghe Florin? afla ..(echipa CrestinTotal)

CITESTE CLICK AICI ARTICOLELE SCRISE DE MINE

Pace, numele meu este   Margea Gheorghe Florin. Sunt din com. Plescuta. jud Arad .Am 24 ani sunt nascut la data de 11.11.1985. Am terminat Facultatea Geografia Mediului  si sunt student la master (Oradea).

De mic îmi plăcea muzica care îl glorifica pe Dumnezeu. Aveam o dorinta mare care se năştea în mine de a-L lăuda pe Dumnezeu şi într o zi Dumnezeu mi-a vorbit prin gura unui prooroc şi mi-a zis ca această dorintă pe care o am de a-L  lăuda pe El este darul pe care El mi l-a dat.. am inceput să cant în grupul bisericii, la 16 ani am incheiat un legamant cu Dumnezeu în apa botezului  împreună cu prietenul şi fratele meu Boja, cu care am început să lăudăm pe Dumnezeu din toată inima. Apoi într-o zi la o noapte de veghe Dumnezeu mi-a vorbit şi mi-a zis că trebuie sa inteleg ca am nevoie de puterea Duhului Sfânt fără de care nu pot sa ajung în împărăţia Sa şi mi-a zis că “o ungere sfăntă îti Voi face ca atunci când vei căsca gura să Mă lauzi să fugă duhurile necurate”  şi Dumnezeu întodeauna se ţine de promisiune. De atunci îi cânt Lui Dumnezeu neincetat şi pe oriunde am umblat Dumnezeu mi-a arătat minunile Sale. Am ajuns intr o vreme să mă întristez deoarece vedeam dragostea multora că s-a răcit, dar Dumnezeu mi-a scos în cale fraţi adevăraţi. De când o cunosc pe Florina Pătru viaţa mea s-a schimbat, am început din nou să mă apropii mai mult de Dumnezeu ……

Un ajutor potrivit

Dumnezeu mi a daruit

Şi acum eu cânt mereu

--

Pentru cel mai mare Dumnezeu.

Prin intermediul ei am cunoscut şi pe Marin Somai şi familia lui şi alti fraţi, fraţi adevăraţi pe care toată viaţa i-am căutat . Multumesc lui Dumnezeu zi de zi pentru ei….Mă bucur mult să pot activa si eu pe acest site. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toţi şi să ne ţină în braţul Său puternic….

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

24 Comments

  1. Domnul sa te binecuvinteze dragul meu, bun venit in echipa Crestin Total, si Dumnezeu sa ne ajute sa fim cretini totali pentru EL si sa traim la MAXIM pentru Dumnezeu!!! AMIN!!!

  2. Pacea Domnului frate Florin,numai acum am gasit putin din biografia ta pe care ai prezentat-o foarte frumos,Domnul sa te sprijine in lucrarea pe care ai inceput-o prin incredintarea Duhului-Sfant si cum Domnul este bun si le stie pe toate 🙂 ti-a daruit si perechea potrivita pentru a depasi momentele critice din viata ta si bucuriile vietii sa le gustati impreuna, vad ca ai o sustinatoare si un ajutor binemeritat pe sora Flory 😡 si prin voia Domnul sa te ajute sa duci la bun sfarsit planul Sau, eu va doresc o viata plina de realizari spirituale si nimeni si nimic sa nu va desparta pe voi doi si de dragostea lui Dumnezeu .
    Fiti binecuvantati de Dumnezeu si sa aveti o viata plina de lumina si intelegere!

  3. Frate Margea iti urez binecuvantarea Domnului ISUS sa te insoteasca pas cu pas.
    Si eu sunt nascut in 11.11. dar anul 1984 la Arad. Fi iubit!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: