ANUNTURIStiriwww.crestintotal.ro

Florin Salam intr-o biserica penticostala!

Florin Salam este mult mai credincios decât pare. El a fost de curând în Germania pentru a concerta într-un club din Augsburg, dar înainte de a ajunge la local a ţinut morţiş să facă o vizită pe la biserică. El a mers la un lăcaş de cult al penticostalilor format în mare parte din persoane din România stabilite în Germania.

Salam le-a cântat acestora piesele sale, dar le-a şi mărturisit dragostea pentru Dumnezeu şi a declarat că îi va susţine pe “fraţii” săi şi că va face tot ce îi stă în puţină pentru a aduce cât mai multe persoane în comuniunea lor.

“Mai devreme am primit o foaie scrisă de la fratele Tomi cu nişte versuri despre Dumnezeu, Tatăl Nostru. În timp ce se rugau fraţii noştri eu m-am gândit să cânt aşa din ce îmi vine în minte despre Domnul, apoi o să cânt şi cu Tomi. Noi , eu şi colegii mei, începem să simţim mai mult apropierea de Dumnezeu, simţim lumina care e în sufletele noastre şi ne bucură şi de aceea vrem să cântăm şi noi o piesă pentru Dumnezeu. O să cânt pentru voi, copiii Domnului, pentru toată lumea.”, a fost discursul lui Florin Salam înainte de a da start la recital.

La un moment dat a ţinut să le mai mulţumească încă odată enoriaşilor şi le-a transmis că va încerca să convingă o mare parte a fanilor săi să se îndrepte spre biserică şi spre rugăciune, moment întâmpinat cu aplauze la scenă deschisă. “Voi ştiţi că milioane de oameni îl iubesc pe Florin Salam aşa că aş putea să aduc şi eu câteva milioane alături de voi!”, le-a spus Salam.

sursa: www.infocrestin.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

13 Comments

 1. „ Cand veniti sa va infatisati inaintea Mea, cine va cere astfel de lucruri, ca sa-Mi spurcati curtile ?„( Isa1;12 )

 2. Ce Salam? Ce Biserica? Ce „piesă”? Nu mai este Biserica locul unde este chemat Nulele Lui? Tatăăăăăăăăă,ai mila de noi Tată,nu ne ţine in seama nebunia de care dam dovadă.

 3. Sa inteleg ca Salam asta, cand vrea el, aduce niste milioane (de oameni) langa noi? Deci mergem la Salam cand vrem sa se mantuie oamenii, nu la Dumnezeu. Nu cred ca e potrivit sa postezi astfel de mesaje fara nici o acoperire. Sau asta-i crestinismul total!
  Cred ca am mai vazut mesajul.

 4. Dragi frati si surori care dati curs la asfel de informati (stiri ).Salm nu stiu ce a facut ,iluzionistul x nu stiu ce a mai zis etc, etc va intreb daca se intorcea la Dumnezeu un academician OARE TOT ASA IN EXTAZ ERATI IN A TRANZMITE STIREA ?

 5. Ceea ce ati scris voi nu denota de cat rautate!!! Cine sunteti voi ca sa hotarati cine ce sa faca cine ce sa zica, ati uitat ca voi sunteti madulare si Hristos este Capul nostru al tuturor, voi nu sunteti de cat parte, cine sunteti voi ca sa ridicati degetul si sa criticati?? Dumnezeu a lucrat, lucreaza si va mai lucara, sa nu uitam ce lucrari minunate a facut in randul vedetelor (Alin Jivan, Proconsul, Alin Blaine etc.)
  Stiti voi cumva ce e in sufletul sau, credeti ca daca ai banii si faima asta e totul, fara Hristos e ZERO!!! Ce fel de pocaiti sunteti voi, puneti mana pe Biblie si cititi, unde Hristos a a lungat pe cineva de la El??
  Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! Pentru că voi închideţi oamenilor Împărăţia cerurilor: nici voi nu intraţi în ea, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi să intre.
  Adevărat vă spun că vameşii şi curvele merg înaintea voastră în Împărăţia lui Dumnezeu.

 6. @ Maria Bor:
  -Cu „studiatul Bibliei„, unii se ocupa deja, si dau raspunsuri DOCUMENTATE ! ( com 1 ).
  -Cat despre ultima ta fraza….respectivii intra in Imparatie DOAR daca se intorc…. Reiese din articol asa ceva ??

 7. Eu nu inteleg un lucru,in articol este pecizat faptul ca Florin a canatat din piesele sale,eu stiu ca piesele sale nu sunt despre Dumnezeu,deci cum pot canta asemenea cantece in Biserica?

 8. pt maria bor…in mare ai dreptate ca nu noi trebe sa criticam…dar eu te critic un pic si te rog sa nu zici la nimeni ca proconsul so pocait…o aderat la credinta penticostala si atat…da in schimb in Alin Jivan se vede schimbare…nu sunt eu cel ce sa judec…Dumnezeu ne va judeca pe toti o data…ceea ce detest eu este faptul ca ne manjim credinta pentiocastala prin tot felul de mizeri ce nu ar trebui nici sa apara pe site-uri crestine(ex acest articol,proconsul so pocait si etc)…si comentari fara sens pe youtube la melodiile crestine si in alte locuri si in loc sa fim o pilda in fapte si in purtare…ne facem de rusine pe noi si sa nu uitam pe Dumnezeu.

 9. Trebuie sa ne rugam mai mult pt tara noastra, ca Dumnezeu sa binecuvanteze Romania

 10. Un nou ˝Bodo˝?! pe scena așa zis creștină? Articole de genul ăsta prind bine (scuzați-mi expresia) doar la proști; și se pare că sunt mulți de tot! Suntem duși de vânt încoace și încolo. Cine urmează? Copilu Minune, sau Vijelie? Suntem departe de tot de realitate, iar Scriptura e ceva și mai străin pentru noi. Deci să ne cânte lăutarii: de bani, gagici, celulare și mercedesuri. Noi îi ascultăm, îi aplaudăm și traim cu speranța că ne vor umplea bisericile de enoriași, cași ei. Asta vrea oare și Cristos? Treziți-vă oameni buni!

 11. Să-l aducă și pe Guță, Adi minune și pe toți maneliști, să manelizăm penticostalismul că România s-a manelizat, aplaudați maneliști și dați-le bani că o să vă cânte de-o să crape pietrele de milă ………………………..
  Și uite așa Satana pune stăpânire mai vârtos pe biserică și rezultatul nu uitați e FOCUL IADULUI.

 12. Cine suntem noi sa judecam cine sa intre in imparatia cerurilor….am vazut ca ati mentionat si de fostu iluzionist ,,blaine” multi dintre noi nu avem puterea cu care predica el oamenilor…dar haideti sa lasam judecata deoparte si sa ne pocaim mai mult si mai mult caci vedem paiu din ochi fratilor nostri dar barna din ochi nostri? Sa lasam comentarile rautacioase caci are cine sa judece lumea si acela in nici un caz nu suntem noi. Domnul Dumnezeu sa ne lumineze pe noi si sa ne ajute sa fim adevarate lumini…Dumnezeu sa binecuvinteze Romania…

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: