EDITORIALE

Conferinţa Naţionala de Tineret Flacăra Închinării. Pe 1 decembrie la Alba Iulia

imagesNe face placere sa anuntam Conferinta Flacara Inchinarii ’08 care va avea loc ca de obicei in perioada 30 noiembrie – 1 decembrie la Alba Iulia. Anul acesta credem ca va fi prin indurarea Domnului o intalnire binecuvantata care sa ne ajute sa traim o viata de inchinare.

TEMA CONFERINTEI: ASCENDENT

Perioada: 30 noiembrie – 1 decembrie 2008

Inscrierile vor incepe la ora 8.00 in 1 decembrie, dimineata, cand se va achita si donatia pentru conferinta in valoare de 20 Ron. Programul din 30 noiembrie seara va incepe de la ora 17.00 iar intrarea va fi libera.

Invitati:
Henrik Steen – Pastor in Kungsporten, Huskvarna – Suedia, o biserica binecunoscuta in Suedia pentru creativitatea si folosirea de noi cai pentru a vesti evanghelia in comunitatea lor. El vorbeste in mod obisnuit la conferinte de tineret. A fost misionar in Dobrogea, Romania, printre musulmani.
Mattias Martinson – lider de inchinare, Suedia. Este o voce care da tonul in noua generatie de lideri de inchinare din Suedia. Are mai multe albume inregistrate prin care ajuta tanara generatie sa intalneasca dragostea Domnului in Cristos. A fost de asemenea pastor in Gothemburg, Suedia, timp de mai multi ani.
Pica Mengher – Pastor in Timisoara la Casa Inchinarii, biserica pe care a fondat-o in urma cu cativa ani. Inainte de asta, timp de mai multi ani a condus inchinarea, a fost instrumentist si a predicat Cuvantul in Biserica Agape, Timisoara.

--

Inchinarea va fi condusa de trupa Conferintei Flacara Inchinarii.
Duminica seara vor mai canta trupa “4 Motion” din Cluj si Mattias Martinson.

Locatia nu va mai fi la biserica Salem ci in complexul “Hanul cu berze” la intrare in Alba Iulia dinspre Sebes, (langa podul de fier peste Mures), unde vom avea o locatie mai mare. Vom afisa mai multe detalii pe http://www.flacarainchinarii.ro sau le puteti obtine la telefon 0728087526 – Nicu Mateiu sau 0766337967 – Luci Lupean.
Inscrierile se fac la numerele de mai sus si la adresa de e-mail: contact@flacarainchinarii.ro pana la data de 24 noiembrie. Anuntati si daca doriti cazare.

Rugati-va pentru:
organizare
echipa de slujire: predicatori, echipa de inchinare, cantareti, lideri
sursa Flacara Inchinari

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: