Craciunul

Cu toti stim ca se apropie Craciunul,care este cea mai adorata sarbatoare din lume.Cu mic,cu mare asteptam aceasta sarbatoare.
Cel mai adorat eveniment,totusi a inceput sa prinda o nuanta de obisnuinta si monotonie si ceva facut din obligatie.Tot in aceasta perioada este seara Ajunului,care este asteptata de toti copii,din toata lumea.Se spune ca in seara de Ajun vine Mos Craciun,care adduce daruri la copii care au fost cuminti.Din pacate acest simbol acapareaza adevarata semnificatie a Craciunului.
Probabil ca toti stiu ca Domnul Isus s-a nascut intr-o iesle din Betleem si ca I s-au inchinat pastori si magi.
Dar oare stiu cu toti ca Pruncul Isus s-a nascut pentru a salva o lume din pacat.Doar cativa stiu acest lucru,si din pacate,nu incearca sa le arate si celorlalti aceasta.
Oare,stim noi stim ce sarbatorim la Craciun?Sarbatorim noi adevarata semnficatie a Craciunului?Spunem noi si altora despre acest minunat ADEVAR?Sau tinem numai pentru noi?Haideti ca tot ce facem de Craciun sa nu facem din obligatie,ci din placere.Haideti sa vestim cator mai multor persoane Vestea Buna.
Un sfat de Craciunul acesta incercati sa va lipiti de un grup si sa mergeti cu colinda.Va veti simti minunat,mai ales cand veti vedea fericirea pe fata oamenilor si iti dai seama ca a insemnat ceva ca cineva sa isi aduca aminte de ei.Va doresc un sincerc Craciun fericit si sper ca Cel ce s-a nascut in ieslea Betleemului sa se nasca si in inima ta in fiecare zi.Sarbatori fericite cu Isus!

De Claudia Mihaiescu

Banner alb Banner postari fb/

Comments

 1. mirela says:

  f frumos!sa ne ajute Domnul sa putem face asa!!
  Sarbatori fericite si voua!!:x

 2. sTrAiNuL says:

  :D GBY all:)

 3. sa dea domnul sa fie totul ok

Trackbacks

 1. […] 58. Sf Pavel despre creştinismul românesc (în Prefaţa Bibliei sinodale 1997) (vaisamar) 59. Craciunul (crestintotal.ro) 80. Partizanu’ Vasile Ernu iese la bataie cu ‘Intelectualii si […]

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Banner http://oazaelim./ Banner info crestint Banner filadelfia Banner wallpaper4god.wordpress.com Banner http://oazaelim./ Banner CrestemImpreuna.com Banner SALVATOUL./ Banner crestiensciprian Banner http://oazaelim./ Banner alaturi./ Banner http://oazaelim./ Banner EMY/ Top Crestin Banner TOP Blogosfera Evanghelică Banner contact

Multumesc

 • 18,711,001 vizite
%d blogeri au apreciat asta: