Sms-uri

Banner librariact/

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

101 Comments

 1. Sunt minunate propozitiile cu anumite ocazii dar si cele de incurajare. Domnul sa binecuvanteze pe toti cei ce au contribuit. Sa nu uitam insa sa avem un timp si o partasie regulata cu Dumnezeu, Isus si Duhul Sfant si apoi Duhul sau ne va mai indemna cu siguranta la a crea alte ide. Be blessed!

 2. am ajuns atît de în urmă încît nici un sms nu mai putem compune atunci cînd trebuie… ceea ce pare că primim din inimă, pornit din inima celui care ne trimite un sms, e pornit de fapt de pe un blog… ce trist… am ajuns o rușine și niște putori intelectuale

 3. Este asa de minunat in prezenata lui D-zeu , dar noi santem asa de slabi incat nu vrem sa ascultam de El de fiecare data ne tot razvratim , dar Domnul sa ne ajute sa ne schimbam vietile noastre.

 4. nici’odata nu o sa poti compune nici trei randuri de sms daca nu iubesti macar putin persoana la care vrei sa ii trimiti

 5. Aceasta persoana scrie neadevaruri, cuvinte inselatoare, vorbe magulitoare, dar nu vorbeste din “Adevar- Biblia “. Spune …”- Cea mai sublimă relaţie e că Dumnezeu există în fiecare om…”Biblia spune: 1 Ioan 5:19  Stim cã Suntem din Dumnezeu si cã toatã lumea zace în cel rãu. (Prov.30:5-6)
  Vasile S. rob al lui Isus Cristos

 6. referitor la comentariu lui vasile , daca ai facut legamant cu isus ,esti fiu de dumnezeu ,nu rob. sti ce sunt robii?

 7. Binecuvantat sa fie Domnul,Dumnezeul lui Israiel,singurul care face minuni!psal.72.18. Laudati pe Domnul!Laudati pe Domnul,caci este bun,fiti binecuvantati de El!

 8. “Caci atit de mult a iubit D-zeu lumea ca a dat pe singurul Lui Fiu ca oricine crede in el sa nu piara ci sa aiba viata vesnica”IOAN 3:16

 9. ma bucur ca exista persoane care se tin de calea lui D-ZEU.uRMATI-l TOATA VIATA,CACI ROADELE SINT MARI .

 10. Cand simti ca totul in jurul tau se prabuseste nu uita ca ai in cer un TAT care iti spune ”esti in mana mea in fiecare zi ” de aceea ”nu te teme de nimc caci EU sunt cu tine”viata ta este in grija lui deci sa nu te intrebe ”ce’mi va aduce ziua de maine?” EL stie toate aceste lucruri deci nu te simti descuraja daca te vei simti slabit EL e cu tin’>:d<

 11. Intalnirea cu tine a fost o soarta..devenind prietenul tau a fost o alegere..dar sa ma indragostesc de tine a fost ceva ce nu am putut controla..Te iubesc enorm..! :*:*

 12. “Fugi de poftele tineretii si urmareste (Dreptatea,Credinta,Dragostea,Pacea) impreuna cu cei ce-l cauta pe Domnul dintr-o inima curata”….. DOMNUL SA VA INTAREASCA SI SA VA DEA PUTERE SA MERGETI PE CALEA SA….

 13. -PACE MA NUMESC ANCUTA,AM UN UNCHI IN CANADA……….CARE SUNTETI DE LA BISERICA DIN TORONTO-CANADA ID MEU ESTE:ANCUTZAFUNKY……………VA ASTEPT DACA NU LASATI-MI UN EMAIL LA URMATOAREA ADRESA:ANCUTZAFUNKY@YAHOO.COM ELE VOR FII CITITE CAT DE CURAND POSIBIL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE

 14. ..cuvintele lui Victor Hugo..
  ochiul nu-l poate vedea pe Dumnezeu de cat prin lacrimi!
  sa ne ajute Dumnezeu sa fim cu totii o unealta in mana LUI,fie ca trecem prin foc,fie ca trecem prin valea umbrei morti,trebuie sa ne hranim cu mancare tare al lui ISUS HRISTOS ceea ce inseamna”ochi inlacrimati”
  cu dragoste din Hristos Ramona din Olanda

 15. Faptul ca traiesti nu a fost idee ta, si ca respiri nu a fost hotararea ta, faptul ca traiesti a fost ideea Altcuiva si ca respiri, darul Lui pentru tine. Nimeni nu gandeste, nu simte, nu se manifesta ca tine, nimeni nu zambeste asa cum tu o faci. Nimeni nu vede cerul cum il vezi tu si nimeni nu stie tot ce sti tu. Fata ta nu o are nimeni pe acest pamant si ochii acestia ii ai doar tu. Nu uita niciodata! Esti bogat si bogatia ta nu sunt banii tai, ci viata ta. Nimeni nu traieste ca tine. Tu esti dorit, nu esti un rod al intamplarii, o toana a naturii, esti un gand al lui Dumnezeu, si inca unul genial. Tu esti tu! Multumeste-i lui Dumnezeu pt aceasta!

 16. Ai spus vreodata: Nimeni nu ma iubeste cu adevarat?… Dumnezeu iti spune si azi: Te iubesc! Ioan 3:16 Ai spus vreodata: Sunt prea obosit?… Dumnezeu iti spune si azi: Eu am sa-ti dau odihna. Matei 11:28 Ai spus vreodata: Nu mai stiu incotro sa o apuc…? Dumnezeu iti spune si azi: Eu am sa-ti indrum pasii. Proverbe 3:5-6 Ai spus vreodata: Nu pot sa fac nimic…?Dumnezeu iti spune si azi: Poti totul in Hristos, care te intareste. Filipeni 4:13 Ai spus vreodata: Nu ma pot ierta pentru ce am facut? Dumnezeu iti spune si azi: Eu te iert.

 17. De prea multe ori mă simt ca o floare îngrădită în imensa colecţie a Creatorului.
  Mi se pare că nu pot respira liber, nu-mi pot răspândi mireasma…
  Mi se pare că nimeni nu-mi va putea gusta pe deplin dulceaţa şi parfumul…
  Iar ideea unei evadări îmi cutremură petalele de prea multe ori,
  …ispitită fiind de zborul păsărilor, din afară,
  …de susurul liniştit al rîului ce merge încotro vrea…
  Dar astăzi…
  Astăzi am realizat că acel gard ce mă desparte de Ei, nu face nimic altceva decît….
  …să mă protejeze.
  De Cel Rău şi de întreaga sa armată vicleană,
  ….ce tînjeste după a mea curăţie, spălată fiind de Sîngele Sfînt.
  Mulţumesc pentru că m-ai îngrădit, Domnul meu!

 18. Dragul meu,

  Cum iti mai merge? Desigur, Mi-as dori mult sa putem vorbi doar noi amandoi, dar stiu ca pentru aceasta niciodata nu ai timp. Am hotarat deci sa-ti scriu o scrisoare, pentru a-ti spune cat de mult te iubesc.
  Te-am vazut aseara, cand discutai cu prietenii tai. Am asteptat toata ziua; poate vei dori sa vorbesti si cu Mine. Ti-am daruit un apus de soare minunat la sfarsitul zilei si am asteptat. Insa niciodata nu ai gasit timp sa vorbim. Aceasta M-a durut, dar Eu totusi te iubesc, pentru ca sunt Prietenul tau.
  Noaptea trecuta te-am privit cum dormeai si am dorit cu ardoare sa-ti ating fruntea, de aceea am revarsat lumina lunii pe fata ta. Si din nou am asteptat, dorind sa cobor la tine ca sa putem vorbi. A sosit dimineata si Eu am avut atatea daruri pentru tine, dar te-ai intors in patul tau, dorind sa-ti prelungesti macar pentru cateva clipe somnul dulce, si ai amanat intalnirea noastra.
  Ca de obicei, dimineata ai putin timp. Te-ai spalat, ti-ai periat dintii cu grija, te-ai imbracat ordonat si te-ai grabit la lucru.
  Cand ai privit ultima data in oglinda, ai observat din mers Biblia pe masa si atunci inima Mea a tresaltat la gandul ca vei dori sa Ma asculti. Dar ai renuntat si inchizand usa dupa Tine, ai plecat. Lacrimile tristetii Mele erau in ploaia de afara.
  Dar totusi Eu te iubesc! In timpul zilei am incercat sa vorbesc cu tine prin norii albi, prin albastul cerului si prin linistea ierbii verzi. Ti-am soptit aceasta prin frunzele copacilor si ti-am spus-o bland prin splendoarea florilor. Am alergat catre tine, spunandu-ti: “Te iubesc!” in paraiasul de munte si in minunatul cantec al pasarilor.
  Odata, uimit de frumusetea si gingasia florilor ai meditata la Creatorul lor, si Eu am crezut ca acum te vei hotara sa vorbesti cu Mine. Insa unn gand oarecare, se pare important pentru tine, ti-a abatut atentia.
  Da probleme, si nu putine…. Insa Eu as putea sa te ajut in rezolvarea lor. Iti amintesti cand ai primit o veste trista? O, cum am doriut atunci sa-ti sterg lacrimile! Desi nu erai atent la Mine, ti-am trimis in dragostea Mea o adiere de vant calda si usoara, plina de miresmele naturii pentru a te mangaia in tristetea ta. Dar nici atunci nu te-ai gandit la Mine…
  Seara, cand ai venit acasa, obosit dupa o zi plina de probleme, ai cinat in graba si ai pornit televizorul. Absorbit de emisiunile TV, nici nu ai observat cum s-a scurs timpul; am asteptat, sperand ca iti vei aminti de Mine. Ai mers la culcare si ultima Mea speranta de a vorbi cu tine s-a stins. Voiam atat de mult sa-ti daruiesc putere, mangaiere, intelegere…
  Dragul meu, cand va mai incepe o zi, cand vei fi in tumultul ei, in amurg sau in orice clipa a ei, cand iti este greu, cand esti trist si singur – aminteste-ti de iubirea Mea fata de tine. Este o iubire mai adanca decat marea, mai inalta decat cerul si mai cuprinzatoare decat cele mai profunde nevoi ale inimii tale. Te iubesc cu o iubire vesnica, de aceea îti pastrez bunatatea Mea.Voi raspunde la intrebarile pe care de atatea ori le-ai gasit fara raspuns. Iti voi aduce linistea dupa care tanjesti de atata timp. Langa Mine vei gasi cu adevarat fericirea si vei afla pacea launtrica. Cheama-ma sit-ti voi raspunde, iti voi fi alaturi si te voi ajuta.

  Eu te-am creat, te-am ales, te iubesc si te astept!

  Al tau prieten care te iubeste,
  ISUS HRISTOS

 19. pt valy: foarte frumoase ganduri…dc mai ai poti sa le mai scrii…imi plac f mult…Dl sa te binecuvinteze

 20. valy..foarte frumos ai scris..nu am cuvinte..Domnul sa te binecuvanteze

 21. pt Valy…foarte frunmos…am ramas fara cuvinte, sincer…. GOD BLESS YOU

 22. Pace fratilor..si un rob daka ai fi in imparatia lui dumnezeu este ceva minunat..rob este in mai multe variante mai grav este cind esti rob lumi acesteia..dar mai minunat este ca suntem copii infiati prin domnu isus..laudat sa fie dumnezeu ca prin domnu isus primim toata dragostea lui dumnezeu daca ne lasam condusi de duhu sfint,.rugati-va si ptr mine ca d-zeu sa ma lumineze .si ca familia mea sa intoarca la dumnezeu.domnu sa va binecuvinteze…valieugen718@gmail.com

 23. Frati crestini rugati-vă pentru ca Duhul Domnului să cerceteze pe Bota Maria,s-o elibereze si s-o pună in Împărătia Dragostei.Vă multumesc

 24. …hrana tare este aceasta:cercetati scripturile:,,Cine nu mănîncă trupul Meu n-are viata in el…….si atunci multi ucenici L-au părăsit.Aceasta era hrana tare.
  Si Petru a plăns cînd s-a lepădat de Domnul Isus dar aceasta nu înseamnă ca a măncat hrană tare.
  Hrana tare este să crezi chiar cînd ceilalti răd de tine cînd le spui că Cel Sfînt te sfințeste si ca atare esti sfînt ca si El.El a dispretuit rusinea cînd fratii Lui trupesti rădeau de El.În satul lui n-a putut face minuni din pricină că toti găseau in El o pricină de poticnire:,,…ei ziceau:,,Nu este acesta tămplarul,fiul lui Iosif,nu sînt fratii Lui printre noi?,, …deci vecinii Lui Îl cunosteau doar lumeste dar nu puteau mînca cuvintele vietii vesnice pe care le aduse-se Fiul Lui Dumnezeu dela Tatăl Însuș.
  Ce era de la început, ce am auzit, ce am văzut cu ochii noştri, ce am privit şi ce am pipăit cu mâinile noastre, cu privire la Cuvântul vieţii, pentru că viaţa a fost arătată, şi noi am văzut-o, şi mărturisim despre ea, şi vă vestim viaţa veşnică, viaţă care era la Tatăl, şi care ne-a fost arătată; deci, ce am văzut şi am auzit, aceea vă vestim şi vouă, ca şi voi să aveţi părtăşie cu noi. Şi părtăşia noastră este cu Tatăl şi cu Fiul Său, Isus Hristos.(1 Ioan 1:1-3…se poate citi pîna la 1 ioan 2:1)

 25. Da,suntem fiii lui Dumnezeu prin credinta in Isus Hristos.
  Totusi trupul acesta de carne este unul păcătos chiar dacă suntem născuti din apă si din Duh.Noi asteptăm răscumpărarea trupului nostru prin credintă.La arătarea Domnului pe norii cerului El va schimba starea trupului acesta păcătos cu un trup de slavă cum este al Lui. Si Îl vom vedea așa cum este El.Pînă atunci umblăm prim credință.
  Cititi Evrei 11

 26. Admir tinerii creştini,care vorbesc din profunzimea trăirii lor cu D-zeu ! Este maniera în care au izvorât Psalmi şi alte cugetări Duhovniceşti, sigur numai sub amprenta Duhului Sfânt ! Este aceasta şi o cale de a creşte în spiritualitate.Nu mai sânt tânăr, dar regret că nu am avut această lumină mai de mult.Domnul să te binecuvinteze Valy ! Frate Imre: curaj !

 27. CAND CHIAR IN CELE MAI GRELE MOMENTE IN VIATA CAND SIMTI K TOT DIN JUR SE TRECE INCETUL CU INCETUL IN OCHII TAI FIIND DE FIECARE DATA O LACRIMA SI CREZAND K FERICIREA POATE NU E PENTRU TOTI DRAGOSTEA LUI ISUS RAMANE NE-A SI ARATAT-O DAND PE SINGURUL LUI FIU PENTRU MINE SI STIU K INTR-O ZI VOI AJUNGE IN IMPARATIA SA SI TOTUL VA FI FOARTE BINE VOI UITA DE TOT CE AM SUFERIT PE ACEST PAMANT.DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE

 28. …încrede-te în Domnul Isus ,fă binele și EL te va ajuta.

 29. …vă rog fierbinte;citiți și credeți tot ceea ce Dumnezeu spune că sîntem în Isus Hristos.
  Nu credeți pe unii frați din comitet chiar care vă spun că încă sînteți în păcat.
  Mielul lui Dumnezeu a fost jertfit ca să fim iertați.Dumnezeu ne-a iertat în Hristos Isus.Lui trebuie să ne închinăm cum scrie apostolul Pavel:îmi plec genunchii înaintea Tatălui ceresc în Numele mai presus de orice nume:ISUS HRISTOS.

 30. Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi,zice DOMNUL,ganduri de pace si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o nadejde . <>29:11

 31. foarte frumoase sms-uri chiar mau impresionat DUMNEZEU SA FIE CU VOI LA FIECARE PAS AL VIETII CHIAR SUNT IN ROMANIA SI OAMENI CARE GANDESC SI PE ALTA PARTE

 32. Frumoase sms-uri, bune incurajari pentru cei care au nevoie. Trebuie sa ne ridicam atunci cand suntem calcati in picioare, ca niste bani care sunt aruncati in noroi si calcati in picioare daca ii stergi si ii faci curati asa te poate ridica si Domnul de jos, sa-ti recapeti valoarea si sa fii curatit.! Ai valoare i ochii Domnului.! …Domnul cu voi! Peace!

 33. Dumneezu nu te va parasii niciodata,,,El a fost este si va fi cu tine atat in bucurii ,,cat si cand treci prin clipe mai grele ,,,lasa ti povara ta pe umerii lui ,,,si El va fi acela care va lucra in dreptul tau ,,,atunci cant te simti singur punete pe genunghii si spunei Lui problema ta si vei vedea cum Dumneezu va lucra

 34. Dumneezu nu te va parasii niciodata,,,El a fost este si va fi cu tine atat in bucurii ,,cat si cand treci prin clipe mai grele ,,,lasa ti povara ta pe umerii lui ,,,si El va fi acela care va lucra in dreptul tau ,,,atunci cant te simti singur punete pe genunchii si spunei Lui problema ta si vei vedea cum Dumneezu va lucra

 35. imprimul rind tatal fiul si duhul sfint sa fi onorat marit pentru ca exista oameni cu lumina de la dumnezeu ma refer la fatele nostru valy . si domnu nostru isus christos sa ne da si noua lumina din cer si sa inplinim porunca lui cu adevar domnu sa va binecuvinteze

 36. D-zeu ti-a oferit un timp pretios si privilegiat. Nu irosii nici macar o zi!niciodata nu vei retraii prezentul. In acest timp,poti descoperii comorile din locasul Tatalui Ceresc.Alegerea iti apartine…D-l Isus este nerabdator sa aibe partasie cu tine.intra in locasul Lui,si bucurate de prezenta Lui! omul al rugaciunii stie ca secretul succesului este timpul petrecut cu D-zeu!

 37. Daca vrei sa fii puternic,incearca puterea rugaciunii si te vei simntii intarit,adanc sapat in palmele Lui Isus!!Daca vrei sa fii intelept,cauta frumusetea intelepciunii in Cuvantul Lui D-zeu! Daca vrei sa fii fericit,cauta bucuria multumirii.Daca vrei sa ai un suflet frumos,fii mai intai o jertfa vie,sfanta si placuta D-lui…iar sufletul tau va fii un margaritar ales in palmele Lui Isus!Daca vrei o viata de biruinta,infrunta furtuniile.Daca vrei sa te bucuri de viata,traieste pt. Isus!Daca vrei sa fii fericit,invata sa iubesti,slujindu-le oamenilor…ca pt. Isus! Daca vrei sa fii bogat,da tot ce ai saracilor.Daca vrei prieteni,omoara-ti mai intai dusmanii cu bunatatea ta! Daca ai nevoie de liniste,odihneste-te pe bratul Lui Isus.Daca vrei sa traiesti,trebuie sa te rogi,dar mai mult decat atat…sa te rogi pt. a te ruga. Daca vrei sa fii lumina,aprinde-ti in suflet candela Duhului Sfant! Daca alegi pe Isus..,alege sa traiesti,alege sa iubesti..alege sa fii fericit! Daca alegi puterea rugaciunii si frumusetea Cuvantului,..vei fii binecuvantat,…iar daca vrei sa fii mostenitor al cerului…traieste asemenea Lui Isus!!!!!

 38. Viseaza,..dar viseaza visul Lui D-zeu!! De fiecare data cand D-zeu sfarama in bucati un vis pe care il avem,..o face pt. a ne da unul si mai mare! Cand El iti spune nu acum,..te pregateste pt.un vis mai glorios de care te vei bucurain final.Lasa ca voia Lui D-zeu sa primeze voii tale!! Aceasta presupune uneori ca cele mai frumoase vise ale tale sa se spulbere pt. ca voia Lui sa fie infaptuita. Esti gata sa faci aceasta???Se merita!!!Continua sa visezi,…dar viseaza visul Lui D-zeu!!!!!

 39. Domnul sa va binecuvinteze pe cei care scriu asa de frumoas descpre D-ZEU ¡

 40. vreau si eu prieteni care sami dea un sfat am o problema cine poate sa ma anute sai las id MULTUMESC mult Domnul sa va binek .

 41. Ziua de azi este o binecuvantare de la DUMNEZEU…timpul pe care al ai este un dar din partea Lui…dar felul cum iti petreci ziua si timpul este darul tau pentru EL!!! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!!!!!

 42. PACE SLAVA DOMNULUI CA EL NE BINECUVINTEAZA ATITI CU DARURI CERSTI CIT SI PAMINTESTI……… VREAU SA VA SPUN CA DOMNUL MA INZESTRAT CU HARUL ACESTA DE A COMPUNE POEZII SI SUNT COMPOZITOAREA PROPRIILOR MELE POEZI…………. PRIN AJUTORUL DOMNULUI AS VREA SA MI-LE SI PUBLIC EVIDENT DUAR DACA VA FI VOIA LUI SI AM SA VA O POEZIIE ASTEPTIND PARERILE DUMNEAVOASTTA……………….

  NOI CUM TRAIM IN LUME NE INTREABA DUMNEZEU
  MARTURISIM PE ISUS CA DOMN SI FIU AL SAU?
  MARTURISIM LA OAMENI CACI FIUL DE-N PARAT
  PE CRUCE LA GOLGOTA A FOST CRUCIFICAT?

  MARTURISIM LA OAMENI
  CACI DUMNEZEU CEL SFINT?
  SI-A DAT SINGURUL FIU
  SA VINA PE PAMINT?

  TE-NTREABA DUMNEZEU
  CE FACI CU VIATA TA?
  CIT TIMP TE POTI JERTFI
  PT CREDINTA TA?

  MARTURISESTE-L FRATE
  MARTURISESTE-L AZI
  CIT INCA AI SUFLARE
  SA FI UN BUN VITEAZ

  CACI IATA TIMPUL TRECE
  SI VINE DOMNU-N GRAB
  SI-ATUNCIA ITI VA SPUNE VINO FIUL MEU DRAG……………. AUTOR VIOLETA NEGREA

 43. pe lângă plopii… fără soț,Eu am copilărit și am crescut,Mă cunoșteu vecinii toți tu mamă nu mai cunoscut /.Pe lângă plopii…fără soț Adesea eu treceam La vekea casă părintească Cu drag eu mă opream/.Ân amintirea plopilor mă regăsesc Lacrimile âmi curg cu dor și mă gândesc La tot ce a fost și nu mai este Ce a rămas…doar o poveste? Cu lacrimi ân oki Âmi amintesc de multe ori De cele multe făcute *n viață Și că azi ,mulți nu au nici o speranță /. Pe lângă plopii de la drum Spre bunica eu mergeam Pe hornul casei ieșea fum Bunica pregătea masa și mâncam/.Pe lângă plopii…fără soț Tată tu nu mă vedeai Dar mă vedeau vecinii toți Când tată…tu acasă nu ierai.

 44. laudat sa fie Dumnezeu ca nea trimis un mantuitor a carui nume este “Preainalt” Isus Hristos mai presus de orice nume!Binecuvinteaza suflete pe Domnul ca tia facut mult bine! El este turnul tau de scapare EL e un munte in care iti poti gasi linistea si pacea si scapare in vreme de necaz…El e viteaz in lupte Domnul cel tare si puternic…El locuieste in sfintenie in locasul sau cel Sfant..dar El e cu cel sdrobit si smerit…nu iti inganfa privirile marete ca ai sa dai socoteala..Intoarcete la Domnul si sa ai parte de multe bucurii….El e bun…bland…si smerit….gata sa iti intinda o mana de ajutor….niciodata nu te va lasa sa cazi…Nimeni nu se poate asemana cu El…de aceia incredete in Domnul in fiecare clipa din viata ta…chiar daca vei muri nu vei fi lasat al uitari…AMIN

 45. E adevarat suntem lipsiti de slava Lui Dumnezeu…..e greu sa traiesti pe acest pamant, cateodata..ma simt strain….urat dispretuit….si adesea plang…..din pacate acest corp e de pe pamant si nu e ceresc de aceia sufletul sufera pt sufletul ceresc cu cel pamantesc nu se pot potrivi! De aceia de aceia lucrurile firesti sunt contra la aceleia duhovnicesti….In adevar Dumnezeu lea creat pe amandoua…..dar din cauza lui lucifer(satan)a intepat pe omenire cu veninul lui…..cu un duh de adormire::Treb sa ne trezim din somn cred ca am dormit prea mult…ca nu cunva sa ni se stinga candelele….si sa ramanem fara ulei in candela..ca mirele va veni pe neasteptate….si pe acel ce il va gasi dormind soarta lui va fi in noaptea de afara unde va fi scrasnirea dintilor…oare nu stiu oameni despre asa ceva? mai ales cei ce citesc scripturile? nu cred ca nu stiu! eu cred ca stiu! dar din cauza nestiintei si din cauza putinului interes fata de el insusi nu vrea sa inteleaga…de pilda aici pe pamant ne spalam ne curatam…dar cu sufletul cum ramane..? ca viata o ai in inima inima iti da viata aici pe pamant dar unii isi neglijesc propriul suflet..pt viata la mormant nu se termina…dupa cum este scris nu poate ca carnea sa inparateasca in vesnicii at ce va inparatii din noi??dak carnea nu..at e sufletul…..care e liber sa sboare acolo unde loc iai pregatit….

 46. andrea mam uitat ce ai scris acolo sus….”dak este cineva sa imi dea un sfat sa ii las id”nu e bun…chiar asa ziceam si apelam si eu la matusa mea si la altii credinciosi pana ce Domnul ma mustrat si mia zis sa nu ma incred in oameni…ci numai in El si sa intreb in El..dak tu esti sincera pt Dumnezeu El gaseste cu cale sa iti raspunda si sa iti rezolve orice prob…nu o zoc numai pt tine dar si pt oricine dupa cum este scris…tu care esti muritor cum faci sa te increzi intrun alt muritor?

 47. ..cand te simt singur fara puteri singur in lume uitate in sus si chiamal pe DOMNUL caci el te vede si te asculta …lasal sa iti intre in inima ca fara EL nu suntem nimic si mai ales fericirea eterna..

 48. Am citit cu interes tot ceea ce postat pe acest blog. Este intersant ceea ce scrieti. Gandurile cu caracter crestin sunt o hrana spirituala binevenita, incurajarile deasemenea, te fac sa crezi ca mai exista crestini adevarati.
  Andrei, nu trebuie sa ne incredem in oameni, dar sa stii ca problema cea mai mare pe care o are biserica la ora actuala este alienarea. Facem parte de multe ori din biserici locale in care avem relatii cu fratii sau, dupa caz, surorile in credinta doar de forma, iar Dumnezeu a cladit bisrica, pentru a fi un trup, El fiind capul. Si stim cu totii ca daca te doare ceva in trup sufera tot trupul, din aceasta cauza. Din pacate, cei care sunt dispusi sa poarte poveri, ii numeri pe degete si sunt foarte rari.
  In rest, se vorbeste mult si se predica corect din punct de vedere teologic, insa cand e vorba de sacrificiu, adica de pus in paractica ceea ce se predica, nici liderii, parca nu mai sunt atat de entuziasti.
  Acest lucru ne lipseste la toti. Eu cred ca adevarul ne face liberi, iar crestinii adevarati trebuie sa-si rastigneasca firea pamanteasca, sa aibe roada Duhului si sa se fereasca de:
  1 Corinteni 5:11
  Ci v-am scris să n-aveţi niciun fel de legături cu vreunul care, măcar că îşi zice „frate”, totuşi este curvar, sau LACOM DE BANI, sau ÎNCHINĂTOR LA IDOLI, sau DEFĂIMĂTOR, sau beţiv, sau hrăpăreţ; cu un astfel de om nu trebuie nici să mâncaţi.
  Dacă ne vom feri, de categoria descrisă mai sus, vom fi mult mai fericiţi şi vom fi scutiţi de multe necazuri, în rest, Dumnezeu ne cheamă să relaţionăm, unii cu alţii, pentru că acesta este rolul nostru în Trupul Lui Hristos…. şi da, şi este foarte indicat ca în cazul în care persoanele nu sunt încadrate în categoria de mai sus şi avem o relaţie cu ele, să le cerem sfatul şi să ne bucurăm de părtăşia sau prietenia lor, însă astfel de oameni care să nu se încadreze în cele de mai sus sunt greu de găsit, dar când îl găseşti, fă-ţi-l prieten, pentru că te va susţine atunci când vei avea clipe grele.
  Noi suntem împreună lucrători cu Dumnezeu, de aceea El ne cheamă să ne rugăm şi să ne purtăm unii altora poverile, însă omul firesc nu poate să facă nici una din ele bine pentru că e axat pe SINE, deci e axat pe ceea ce ar putea să câştige material dintr-o slujbă, omul duhovnicesc însă, slujeşte altora ştiind că răsplata Lui în ceruri va fi mult mai mare. Nu o spun eu, ci Domnul Isus Hristos o spune, în care ni toţi spunem că credem:
  Matei 10: 42 Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata
  Deci dacă orice faptă va fi răsplătită, e clar că cei care au mai multe fapte, sunt răsplătiţi mai bine decât alţii, deci în categoria celor cu un Nume mare în cer vor fi cei care vor sluji mai mult, făcându-se robul “tuturor” şi fără nici un interes material, prin urmare e vorba de cei care şi-au răstignit firea pământească.
  Mie îmi place foarte mult epistola apostolului Pavel către Iacov, în special capitolul 2. Eu cred că acest capitol face o radigrafie a stării spirituale a bisericii din timpuruile noastre. Închei cu câteva versete din acest capitol minunat:
  Iacov 2: 15-20
  “Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana de toate zilele,
  şi unul dintre voi le zice: „Duceţi-vă în pace, încălziţi-vă şi săturaţi-vă!”, fără să le dea cele trebuincioase trupului, la ce i-ar folosi?
  Tot aşa şi credinţa: dacă n-are fapte, este moartă în ea însăşi.
  Dar va zice cineva: „Tu ai credinţa, şi eu am faptele. Arată-mi credinţa ta fără fapte, şi eu îţi voi arăta credinţa mea din faptele mele.”
  Tu crezi că Dumnezeu este unul şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară!
  Vrei, dar, să înţelegi, om nesocotit, că credinţa fără fapte este zadarnică?”

 49. Citind toate aceste randuri ,scrise cu o iubire foarte mare de la Domnul, ma bucura foarte tare faptul ca mai sunt copii ai lui Dumnezeu.Eu nu merg in adunare , in familia mea duc lupte foarte mri cu parintii mei ,dar stiu ca Domnul nu ma va lasa niciodata sa cad iar necazurile sa ma afunde ,caci El este scutul meu impotriva celui rau care vrea sa ma doboare.El mi-a schimbat viata si vreau sa il urmez.”Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul sau Fiu , petruca oricine crede in El , sa nu piara , ci sa aiba viata vesnica.”(Ioan 3:16)Stiu ca el m-a iubit si ma iubeste foarte mult.Fratilor sa luptam cu armele iubirii ale incelepciunii,sa mergem la lupta avand ca si scut pe Domnul si sa nu ne temem.DOMNUL ISUS HRISTOS SA BINECUVANTEZE PE TOTI CEI CE SE INCRED IN EL !

 50. Nu suspina cand simti ca i greu cu tine e pastorul, El nu te lasa singur doar asteapta i ajutorul , nu suspina cand in cer ai atata bogatie ,chiar daca planurile ti pier, nadejdea este vie Amin!

 51. ,,Pentru unii rugăciunea e volanul,pentru alţii roata de rezervă” ce este ptr. noi tinerii creştini rugăciunea? încotr-o ne îndreptăm?,,Adevăraţii creştini influenţează lumea şi nu se lasă influenţaţi de ea.” DOMNUL ISUS să mă ajute să mă pocăiesc şi să ne pocăim cu toţii!

 52. odata,un baiat credincios din biserica viseaza un vis tare ciudat.
  asa ca se duce la sora Maria,o credincioasa din biserica cu care el discuta de mai bine de 1 an si i spune:
  -Draga sora se facea ca in visul meu eu te ceream in casatorie pe tine,oare ce sa fie asta? o intreba el.Sora Maria i raspunse:
  -Draga frate asta inseamna ca tu esti mai destept cand dormi decat cand esti treaz=))

 53. starea Bisericii de azi…
  Biserica a devenit în aceste zile la fel ca celelalte instituţii create de oameni – ştiinţifică.Ei încearcă să facă o biserică ştiinţifică,care atrage prin imagini şi turle înalte.Este foarte rău că şi penticostalii,baptistii si toate celelate denominatiunii au ajuns acolo.(si aceasta nu este sa intelegeti ca urasc omul,nu,nu,ci sistemul de organizare ) .Mai bine să staţi pe stradă cu o tamburină în mână şi Duhul lui Dumnezeu să fie în voi.Însă voi încercaţi să vă asemănaţi cu ei pentru că aţi devenit o denominaţie.Bisericile încearcă să fie ştiinţifice.Gândiţi-vă că: prin progresul ştiinţei, omul se ucide pe sine în fiecare zi.Când s-a descoperit praful de puşcă,s-au înteţit războaiele.Când a fost inventat automobilul,acesta a omorât mai mulţi oameni decât praful de puşcă.Acum omul a primit o bombă.Ce va face cu ea? Aşa este şi biserica.Ea încearcă prin ştiinţă,prin cercetări făcute de oameni să-L cunoască pe Dumnezeu.Însă aşa vă veţi îndepărta de Dumnezeu mai mult decât înainte.Adevărata Biserică a lui Hristos, Mireasa Lui, este în aşa măsură vândută Lui şi Cuvântului Său făgăduit, încât ea are în ea însăşi numai gândul Lui. Ce diferenţă!
  Noi ştim că biserica modernă şi Biserica duhovnicească, ambele sunt însărcinate ca să nască fii. 1.Prima naşte moştenitori din denominaţiuni pentru biserica mondială, prin care vine antihristul în lume. Acesta este adevărul. Poate eu nu voi mai trăi atât ca să văd aceasta. Dar voi care sunteţi mai tineri, gândiţi-vă că aţi auzit pe un predicator, care a spus că va fi semnul fiarei, dacă ei vor forma organizaţia mondială şi această biserică naşte pe fiul ei, pe Antihrist. 2. Cealaltă Biserică este însărcinată prin Cuvântul lui Dumnezeu să nască trupul desăvârşit al lui Isus Hristos, care este Mireasa. Trupul lui Isus Hristos nu este încă desăvârşit. Câţi ştiu asta? Bărbatul şi femeia lui sunt una. Hristos este un singur trup, Mireasa fiind parte din acel trup. Aceştia formează iarăşi un trup cum a fost Adam la început. Mireasa adevărată este parte din trupul lui Hristos. Gândurile ei sunt gândurile Lui, voia Lui este voia ei şi Cuvântul Lui este Cuvântul ei.
  Priviţi o mireasă – o fată de astăzi care este aleasă de un băiat. Ea este o Izabelă modernă care vrăjeşte prin fastul şi prin alaiul ei, împodobită cu tot felul de frumuseţi artificiale. Priviţi la biserică: denominaţii mari, clădiri mari şi frumoase, bani mulţi, plată mare. Ei sunt vânduţi! Bărbaţii stau la amvon şi spun că totul este în regulă şi îngăduie să se săvârşească asemenea nelegiuiri. Totul este o înşelăciune. Cu adevărat o Laodicee oarbă, exact ceea ce afirmă Apocalipsa 3:17 “Pentru că zici: sunt bogat, m-am îmbogăţit şi nu duc lipsă de nimic. Şi nu ştii că eşti ticălos, nenorocit, sărac, orb şi gol.” Aşa este şi biserica şi ea nu ştie!!!!
  Dacă ai spune unui bărbat sau unei femei de pe stradă că ei sunt goi, te-ar invita să te internezi la psihiatrie. Dacă le citeşti Cuvântul despre cum ar trebuie să se comporte oamenii, despre botezul cu Duhul Sfânt, s-ar uita la tine ca la un nebun. Tu le spui că trebuie să fie născuţi din nou, că ei trebuie să creadă Biblia, dar ei spun: “Aceasta este o poveste evreiască; biserica noastră are însă calea.” Biblia spune că aşa va fi starea bisericii din urmă. Cum ar putea un adevărat proroc să nu vadă aceste lucruri care se infiltrează în toate bisericile noastre? Curva cea bătrână din Apocalipsa 17 şi fiicele ei dau acestor oameni săraci, orbi şi nenorociţi învăţătura lor teologică, care este contrară Cuvântului lui Dumnezeu. Această învăţătură nicolaită prinde în sclavie suflete de bărbaţi şi femei de pretutindeni. Hristos adevereşte Cuvântul Său, El îi eliberează pe oameni şi-i atrage la El, afară din lume, dar într-un alt mod, nu cum fac denominaţiile, prin numărul mare de membri, prin fapte mari şi multă preocupare, programe atrăgătoare sau printr-o ţinută vestimentară mai bună şi prin fete sulemenite care se gândesc că ele ar cânta ca un înger, dar mint ca un diavol şi fug mereu după plăceri şi nu se gândesc la nimic.
  Voi vedeţi că aceste lucruri sunt false, deşi sunt frumoase. Dar Cuvântul lui Dumnezeu atrage numai pe Mireasa lui Hristos. Mireasa adevărată nu atrage atenţia oamenilor, ci atrage atenţia lui Dumnezeu deoarece ea se ţine de Cuvântul Său. Nu-i de mirare că biserica modernă este despărţită de El, căci ea a trecut pe lângă descoperirea Lui – ea nu are descoperirea corectă.!!!! Pe El nu-L interesează modul cum lucrează şi câte lucruri lumeşti are ea. Bisericile moderne de azi trec la un milion de mile depărtare de programul lui Dumnezeu pentru că ele neagă că acesta este adevărul. .

  ..” Acum câteva săptămâni am avut o vedenie – stăteam pe un loc înalt şi priveam Biserica. Eu priveam spre vest şi de acolo venea un grup de femei îmbrăcate simplu, părul lung era frumos, legat înapoi, rochiile lor aveau mâneci şi erau mai jos de genunchi în lungime. Ele mergeau toate în pas egal. Atunci Duhul a spus: “Aceasta este Mireasa.” Eu priveam şi inima mea era plină de bucurie. După un timp venea un grup de femei şi El a spus: “Acum vine avangarda bisericii moderne.” Eu încă nu am văzut o aşa mulţime murdară. Ele arătau îngrozitor. Mi-a arătat apoi biserica asiatică şi celelalte biserici dintre naţiuni. Apoi mi s-a spus că va fi prezentată biserica din SUA. Dacă am văzut vreodată o mulţime de draci, atunci acestea erau. Aceste femei erau goale de tot şi aveau în mână ceva de culoare gri ca pielea de elefant, pe care o ţineau în faţă şi dansau într-un fel nebun ca şi copiii aceştia de la disco şi cântau o muzică în felul lor. Iar când am văzut că vine Miss SUA, aproape am leşinat. Vă spun aceste lucruri, fiindcă am datoria să spun adevărul înaintea lui Dumnezeu. Dacă voi credeţi că sunt slujitorul lui Dumnezeu, atunci voi credeţi ce spun. Pentru nimic în lume nu v-aş spune aceasta dacă n-ar fi adevărat. Când acea femeie s-a apropiat, era cel mai murdar lucru pe care l-am văzut vreodată. M-am gândit: “Dumnezeule, toţi predicatorii şi noi toţi fraţii am lucrat din greu să-Ţi pregătim o Mireasă şi asta este tot ce am putut face!” Ea se răsucea şi dansa în rochia ei scurtă, aşa cum fac copiii pe stradă în jocurile lor vulgare. Aceasta era Miss “creştinătatea americană.” Aproape că am leşinat când am văzut. Ele veneau spre locul în care stăteam împreună cu acea Fiinţă supranaturală. Eu nu-L puteam vedea, dar Îl auzeam când vorbea cu mine. Era chiar în preajma mea. Şi acele fiinţe oribile veneau spre noi… Acum, daţi-vă seama, să stai în prezenţa Lui, ca slujitor al Lui şi după tot ce am încercat, acesta era singurul rezultat pe care-l obţinusem. M-am gândit: “Dumnezeule, la ce mi-au folosit toate strigătele, rugăminţile şi încercările de a-i convinge pe oameni? La ce au folosit toate semnele şi minunile pe care Tu le-ai făcut înaintea lor? După tot ce am făcut, eu trebuie să prezint înaintea Ta o astfel de mireasă.” Stăteam acolo şi mă uitam cum trec, cu spatele gol, ţinând în faţă doar o mică acoperitoare şi dansând twist. O, ce lucru vulgar! Poate voi spuneţi: “Ce înseamnă asta, frate…..?” Eu nu ştiu, eu vă spun doar ce am văzut. Pe când treceau, m-am gândit: “Dumnezeule, atunci eu sunt condamnat. Nu are nici un rost să mai încerc să fac ceva. Aş putea foarte bine să mă retrag.” M-am gândit că sunt pierdut.
  Apoi, deodată, le-am auzit venind din nou. Pe partea cealaltă venea Mireasa care plecase pe acolo la început. Veneau ca nişte doamne micuţe, fiecare îmbrăcată în costumul naţional, toate cu părul lung, exact ca cele dintâi. Ele treceau prin faţa locului unde stăteam, priveau niţel într-acolo şi apoi mărşăluiau încet spre cer. Celelalte au ajuns pe marginea unui deal şi s-au prăbuşit la vale. Pe când mergeau acelea spre cer, câteva din cele din urmă (păreau a fi din Suedia sau Elveţia sau din altă parte) au început să se uite împrejur. Am strigat: “Să nu faceţi aceasta! Să nu pierdeţi pasul!” Pe când strigam, am ieşit din viziune……”
  Esti tu pregatit?care-ti este Biserica,cea care accepta si implineste CUVANTUL LUI DUMNEZEU, sau cea moderna?gandeste-te si asa judeca-te pe tine insuti.inante ca sa fii judecat la MAREA JUDECATA

 54. “Doamne, vreau sa Te vad!” Si stelele au inceput sa clipeasca. “Doamne, arata-mi o minune!” Si o viata s-a nascut… “Doamne, atinge-ma!” Si un fluture s-a asezat pe mana lui, dar el l-a zdrobit. NU RESPINGE O BINECUVANTARE PE MOTIV CA NU VINE IMPACHETATA ASA CUM TE ASTEPTI! Fii credincios in cele mici ca sa le primesti pe cele mari!o zi binecuvantata!

 55. Toţi cei al cǎror nume nu este scris în Cartea Vieţii Mielului înainte de întemeierea lumii, îl vor aplauda pe Antihrist şi vor spune: „Încă nu a existat un astfel de om atât de amabil.” Cǎ el poate sǎ râdǎ, asta eu o înţeleg foarte bine, pentru cǎ el se gândeşte în sine: „Eu pe voi de mult v-am bǎgat în sac.”

 56. Lucrurile care in graba ,noi vrem sa le facem,dar care nu avem voie sa le facem,ele vor deveni dusmanii nostri,ne vor prigoni pe calea noastra si ne vor paraliza puterea.(Isaia 30:15-18

 57. imi place cum a scris valy,mi-as dori sa pot si eu sa scriu asa ceva!as vrea doar ca impreuna cu mine sa va rugati pt sotul meu,care este necredincios si inca nu -L cunoaste pe Dumnezeu!va multumesc pt ca inca sunt oameni care se gandesc la aceste lucruri si ca Dumnezeu e viu in vietile voastre.Sunt tanara abia 21de ani dar am simtit ca el e alesul si stiu ca are un plan cu el.Domnul sa va binecuvinteze!

 58. M-am trezit dimineața la 5 și ceva cu mari dureri la ficat…mi-am dat seama că ”tot ce este bun și perfect este dela Tatăl Luminilor,orice dar bun și perfect”.
  Pe moment mi-am dat seama că este un atac al celui rău.Mi-am deschis gura și am rostit:”ISUS HRISTOS ESTE DOMNUL!În NUMELE LUI ISUS HRISTOS îți poruncesc:durere pleacă dela mine!DUHULE SFÎNT,TE ROG AJUTĂ-mă!”
  Durerea de ficat cum a auzit aceste cuvinte a dispărut.ISUS HRISTOS ESTE MINUNAT.

 59. de multe ori privim prin viata,
  si ne intrebam cam des….
  unde am gresit eu oare?
  doar sunt un crestin intelept!

  orice rugaciune-a noastra
  de n-o spunem cu credinta
  putem astepta degeaba
  Domnul nu da biruinta!!

  poate ca lacrima sa-ti fie zambet
  noaptea sa devina zi…
  apusu-n rasarit de soare
  iar necazurile-n bucurii

  ca un crin in zorii zilei
  ce deschide-a lui petale
  dragostea mereu invinge
  chiar daca speranta moare.

 60. eu una m-am straduit,astea au fost primele ganduri care mi-au venit in minte!si nu am vrut sa copii un text care poate a fost scris de mii de ori!Dumnezeu sa fie cu noi toti!:)))

 61. ,,viata e plina de incercari….unele mai grele,altele mai usoare.Important e sa nu uitam rolul acestor incercari,pt ca oricine uita,are toate sansele sa creada ca l-a uitat Dumnezeu.Trebuie sa fii optimist chiar daca ai probleme financiare,sau de sanatate pt ca El stie de ce treci pe aici si vrea sa vada daca te increzi in El pana la capat.Un pastor spunea ca daca ai incercari ar trebui sa te bucuri,dar daca nu ai ar trebui sa te gandesti cu ce ai gresit!:))si cred ca are dreptate!
  Cat inca este harul lui Dumnezeu pe pamant,putem spune ca suntem norocosi!El spune:,,Eu pot sa-ti dau putere,Eu pot sa-ti dau vedere,Eu pot sa te-ntaresc!!de ce e oare asa de greu sa Il credem?De ce nu spunem toti un DA si AMIN?Credinta noastra in Domnul scade sau creste?
  ,,cerceteaza-te si-ndreapta-ti viata,pana inca nu-i tarziu!,,

 62. A sosit timpul, în care nu vă mai puteţi juca aşa mai departe, trebuie făcut, ceea ce trebuie făcut. Trebuie făcut ceva, pentru că noi vedem, că mânia lui Dumnezeu vine peste ţară, şi fiecare care nu este sub acest semn, va muri. Sângele va vorbi pentru voi.

 63. M a bucur ca in lumea asta mai sunt persoane care se mai gandesc la Creiatorul lor….DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!

 64. Pace, fraţilor, şi dragoste împreună cu credinţa din partea lui Dumnezeu Tatăl şi din partea Domnului Isus Hristos! Harul să fie cu toţi cei ce iubesc pe Domnul nostru Isus Hristos în curăţie. Amin.
  Efeseni 6:23-24

 65. “Dumnezeul păcii să vă sfinţească El însuşi pe deplin; şi duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos.”
  1 Tesaloniceni 5:23

 66. Şi însuşi Domnul nostru Isus Hristos şi Dumnezeu, Tatăl nostru, care ne-a iubit şi ne-a dat prin harul Său o mângâiere veşnică şi o bună nădejde, să vă mângâie inimile şi să vă întărească în orice lucru şi cuvânt bun!
  2 Tesaloniceni 2:16-17

 67. Domnul să vă îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu şi spre răbdarea lui Hristos!
  2 Tesaloniceni 3: 5

 68. asa,i marius,:maret lucru sa ajungi la o asa rabdare,dar luptand.se poate(toti cititori fi,ti binecuvantati)

 69. Pt.Cernat Horaţiu-Lucian.Frate,aşi vrea să corespondăm.E-Mailul meu este:bmihail@rambler.ru God bless you!Shalom

 70. Iubind,iertand si ajutand pe cei din jurul tau,fi sigur ca Domnul te iubeste si rugandu-te la El vei observa minuni…GBU!!!:):):)……AM 17 ANI SI SUNT DIN ARAD (ID MESS:georgyxxl78):):):*

 71. Stiti ce cred eu’???????ca pocainta adevarata prea putini o traiesc asa cum era odata…Domnul sa ne lumineze pe toti–

 72. pacea d-nului caut o sora fara obligati penticostala pentru angrijirea unui scolar care sa locuiasc cu el ampreuna.ast un rasp pe tel.0744121581

 73. aut o melodie dintr-un film vechi care incepe cu versurile: Sus e cerul,jos e lumea…..mi-as dori foarte mult sa gasesc filmu cu aceasta muzica.Multumesc anticipat.

 74. Caut o melodie dintr-un film vechi care incepe cu versurile: Sus e cerul,jos e lumea…..mi-as dori foarte mult sa gasesc filmul cu aceasta muzica.Multumesc anticipat.

 75. Andra spune mai sus ca daca ai facut legamant cu “isus”….hai sa fim seriosi, macar putin respect si sa spunem Domnul Isus ca merita macar respect din acest punct de vedere daca altceva in afara de inima nu avem ce-i da…unui pastor ii spunem Dle pastor si Dlui Isus ii spunem isus…jalnic!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: