ANUNTURI

Comunitatea evanghelică din România a fost persecutată și umilită în timpul comunismului, mințită, manipulată și marginalizată în ultimii 35 de ani.

Stimati slujitori,
Dragi frați și surori, Comunitatea evanghelică din România a fost persecutată și umilită în timpul comunismului, mințită, manipulată și marginalizată în ultimii 35 de ani.

În primii ani după revoluție pragul electoral a fost foarte sus, iar noi am fost mult mai puțini. Datorită faptului că politicienii au dezamăgit în mod continuu, încrederea și pragul electoral a scăzut cu fiecare scrutin. Din acest considerent, dar mai ales datorită provocărilor, ideologiilor și problemelor cu care se confruntă societatea este nevoie:

  • să ne implicăm la un alt nivel
  • să construim o identitate socială pentru comunitatea evanghelică, o interfața între biserici și societate
  • ⁠de mărturia credinței noastre în Dumnezeu, în toate locurile, la toate nivelurile
  • ca ⁠societatea să ofere răspunsuri și soluții biblice/sănătoase la problemele majore din școli, sănătate, familii și copii instituționalizați
  • de ⁠programe eficiente pentru tinerii dependenți de droguri, persoanele cu nevoi speciale, persoanele vârstnice și multe altele.

Din noiembrie 2023, când am fost ales președinte al Uniunii Creștin Democrate din România (UCDR) am contactat:

  • toți reprezentanții naționali ai bisericilor neoprotestante
  • ⁠majoritatea conducătorilor comunitaților regionale din țară și diaspora
  • ⁠sute de pastori, zeci de oameni de afaceri, grupuri de creștini și multe persoane de influență.

Mă bucur ca există deschidere, susținere și dorința pentru a schimba lucrurile în bine.

Acest proiect nu este despre mine, ci despre noi toți. UCDR nu este un alt partid, este al nostru și pentru noi. Nu am ambiții politice personale, dar imi doresc să promovăm zeci și sute de frați implicați în viața comunității la toate nivelurile care, prin mărturie personală, integritate și excelență, să fie un prilej de proslăvire a numelui lui Dumnezeu și o binecuvântare pentru semeni.

--

Pentru cei care nu mă cunosc: prin ajutorul Domnului, al fraților și al oamenilor de bine din Bihor, am fost consilier județean, senator, europarlamentar și președinte al Consiliului Județean Bihor. Am văzut mâna Domnului la lucru prin minuni si experiențe personale.
Dumnezeu mi-a dat biruință în toate proiectele: promovarea unor legi bune, oprirea legalizării prostituției, susținerea financiară a sute de biserici, câștigarea tuturor celor 12 procese, schimb de experiență în S.U.A. a peste 600 de oficiali români, organizarea a zeci de conferințe (atât pentru oficialii români cat și pentru biserici), parteneriate și multe altele. Am fost de cinci ori la Micul Dejun cu rugăciune cu președinții Americii. De fiecare data am dus între 2-7 demnitari români.

Important:

  • daca sunt frați care doresc să candideze ca și consilieri, rog să contacteze în zilele următoare UCDR.

Foarte important:

--
  • suntem la momentul în care avem nevoie URGENTĂ de 200.000 de semnături – până în data de 8 aprilie – pentru a putea participa la alegerile din 9 iunie. Cred că Dumnezeu ne va ajuta să trecem pragul electoral și să avem 3 sau 4 eurodeputați, iar in toamnă, minimum 30 de parlamentari. Vă reamintesc faptul că în 2020, pragul electoral pentru Parlamentul României a fost de 289.000 voturi.
  • lista pentru strângerea semnăturilor poate fie descărcată și de pe ucdr.ro (butonul negru – “Listă semnături EU”). Fără aceste semnături nu ne putem prezenta la alegeri.

Vă rog respectuos să vă implicați cu toții în acest demers, să încurajați și pe alții, să fructificăm aceasta oportunitate unică, astfel încât să putem oferi o mărturie creștină autentică, soluții și o perspectivă creștină a problemelor cu care se confruntă România și Europa.

Cu mulțumiri pentru rugăciuni și sprijin,
Radu Țîrle

Pentru a descărca tabelul de semnături accesează: https://ucdr.ro/wp-content/uploads/2024/03/lista-sustinatori-alegeri-EUROPARLAMENTARE-UCDR-2024.pdf

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura