ANUNTURI

11 orfani și două văduve foarte tinere. S-a stins și Alin!!!

Se pare că solul morții a poposit câteva zile prin zona Lipovei. După ce majoritatea cutremurelor au avut epicentrul la Zăbrani, 5-6 kilometri de casă noastră, și alte tragedii s-au produs la mică distanță. După teribilul accident de la Ususău, în care și-au pierdut viața doi tați foarte tineri, care au sfârșit sub roțile unei bascule și au lăsat în urmă 11 orfani. Timeea Recalo a sfârșit sub șenilele acelui buldo, parcă toată zona a fost afectată emoțional.

Dragi surori văduve. Soțul fiecăruia dintre dumneavoastră a împlinit cu brio legământul căsătoriei „până la moarte” și promisiunea din apa botezului, tot „până la moarte.” Iar de asta cerul va beneficia. Sau achitat de datorie, au fost credincioși, au tratat cu fidelitate viața de familie, îi așteaptă răsplătirile dumnezeiești.

Iar pentru Timeea, de asemenea a încheiat cu bine alergarea. A dus până la sfârșit promisiunea de la botez. A slujit pe Domnul Domnilor până la moarte. O așteaptă cununa neprihănirii.

Citește mai mult: https://onisimbotezatu.blog/2023/12/03/11-orfani-si-doua-vaduve-foarte-tinere-s-a-stins-si-alin/?fbclid=IwAR0rTuzflmWXNDgVuc7-4dmfOQqCsLvSrjlBRT8ATif2eZWQZR3T6IFDuPI

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura