VIDEOCLIP OFICIAL

CHRIS – Cred in Minuni – ( official lyrics video )

Sunt bucuros ca, după o pauza destul de lunga, reușesc sa va prezint și sa va ofer acest cântec.

Ma simt binecuvântat și privilegiat ca pot, încă, împărtăși cu voi o parte din emoțiile si stările mele, din experienta mea de viata transpusa si exprimata în muzica și vers, asa cum am făcut dintotdeauna.

Cei care ma cunosc știu ca ceea ce eu creez vine din adâncurile ființei mele, din felul meu de a fi, simți și trai. Si poarta amprenta sufletului meu.

Cântecul acesta vine dintr-un spațiu al smereniei, al liniștii, al onestității , al împăcării cu destinul, al recunoștinței si încrederii, adică dintr-un loc favorabil înfăptuirii minunilor.

Știu ca, odată ce și-a luat zborul, el nu mai poate fi oprit și, cu atât mai mult, nu poate fi adus înapoi. El va ajunge în locuri nebănuite, își va face cuib în inimi și va influenta vieți și, poate, destine.

--

Dar mai știu ca nu toți oamenii îl vot întâmpina cu bunăvoința. Si, de aceea trebuie sa-mi asum atât încântarea cat și indiferenta, atât îmbrățișarea cat si respingerea, atât binecuvântarea cat și ocara.

In ințelepciunea Lui, Dumnezeu ne trimite uneori sa străbatem pustiul si sa experimentam secătuirea. Pentru a ne deschide ochii sa vedem, apoi, ca fiecare fir de iarba, fiecare strop de roua și fiecare zâmbet pe care ni-l oferă un prieten sunt, cu adevărat, minuni!

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura