Stiri

George Simion: Am învățat la biologie că există doar femei și bărbați. Problema este că se încearcă învățarea copiilor noștri de mici că anormalul este normal

Președintele AUR, George Simion, a criticat dur ideologia care postulează că ar exista mai multe „genuri” și care afirmă că un om se poate identifica drept „orice” indiferent dacă are corespondență cu biologia sa sau nu.

Deputatul a explicat că în unele state riști să fii amendat dacă spui că există doar două genuri și că se încearcă introducerea acestei ideologii în viețile copiilor noștri.

Simion se referă la tentativele repetate de a introduce o educație sexuală ideologizată în școlile românești. Reamintim că atunci când Sorana Cîrstea a scris pe net un mesaj pro-normalitate, a fost atacată vehement din Occident, fiind acuzată de „transfobie”.

„Am fost la școala de tineret, la tinerii aceștia minunați pe care îi vedeți aici, și am zis un lucru simplu, un lucru banal, un lucru normal: am învățat la biologie că oamenii sunt fie bărbați, fie femei. Dacă te consideri binar, non-binar, stâlp, vacă, sală de sport, înseamnă că ai o problemă mintală.

Citeste mai mult: https://r3media.ro/george-simion-am-invatat-la-biologie-ca-exista-doar-femei-si-barbati-daca-te-consideri-binar-non-binar-stalp-vaca-sala-de-sport-inseamna-ca-ai-o-problema-mintala-problema-este-ca-se-incearca-i/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: