ANUNTURI

Canada: Părinții, studenții, cetățenii tuturor credințelor se unesc într-un URIAș protest la nivel național împotriva îndoctrinarii LGBT în școli

Protestele naționale de miercuri împotriva agendei trans și LGBT+ și îndoctrinare în școlile din Canada au văzut zeci de mii de părinți, studenți și alți cetățeni preocupați stând în picioare și defilând în orașe din fiecare provincie. 

Pancarde care spuneau „Lăsați copiii în pace”, „Educație, nu îndoctrinare” și multe altele au fost văzute ținute de protestatari atât în ​​engleză, cât și în franceză.

O parte a protestului a fost ținerea copiilor în afara școlii pentru ziua respectivă, iar mulți au fost văzuți prezenți alături de părinți, chiar participând scandând: „Lasă-ne în pace! Lasă-ne în pace!”

Josh Alexander, studentul care a fost suspendat pentru că a spus că există doar 2 sexe, a fost prezent miercuri dimineață la Ottawa, Ontario, pentru 1Million 4 March Children.

Rebel News  of Canada a vorbit cu Josh, care a remarcat că „a fost grozav să văd atât de mulți oameni aici devreme. Va fi interesant să văd cum merg cifrele și vreau să văd care este reacția țării, în totalitate. orașele și orașele mici care organizează proteste…”

--

Citeste mai mult: https://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art_pf.html?ID=38266

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: