ANUNTURI

Sebastian Olar, fost director de creație la UNTOLD, s-a botezat la 33 de ani: Sufletul meu a simțit că trebuie să termin cu ciorbița asta New Age. Dumnezeu mi-a distrus planurile înainte ca ele să mă distrugă pe mine

În 2015 am avut un fel de criză existențială. Îmi dădusem demisia de la locul de muncă unde lucrasem 6 ani, ieșisem dintr-o relație de 4 ani, am vrut să mă mut în SUA, însă noroc că Dumnezeu mi-a distrus planurile înainte ca ele să mă distrugă pe mine.“, mărturisește Sebastian.

În anul 2016, Sebastian Olar a fost director de creație la festivalul Untold de la Cluj-Napoca. Atunci, acesta a pus și bazele unei campanii umanitare de donare de sânge.

La festivalul Untold din același an, Sebastian povestește că din cauza insolației, cumulat cu drogurile pe care le-a inhalat pasiv, a fost foarte aproape să-și piardă viața. El povestește cum a simțit că respirația i se oprește, iar în momentul în care a conștientizat ce se întâmplă, a „sărit în mijlocul camerei, s-a așezat în genunchi și l-a chemat pe Dumnezeu la discuții“.

„Nu mai vorbisem cu El până în acel moment. Atunci am făcut un târg și l-am rugat să facă cumva ca eu să mai prind și ziua de mâine, iar eu i-am spus că mă voi boteza“, mărturisește Sebastian.

„Cred că a fost un moment în care sufletul meu a simțit că trebuie să termin cu ciorbița asta New Age. Nu mai era o căutare intelectuală, ci o chestie de viață și de moarte. Părintele Ovidiu Dan Cojan mi-a spus că nu mai botezase adulți, dar a acceptat“, povestește Sebastian.

--

Citeste mai mult: https://r3media.ro/video-sebastian-olar-fost-director-de-creatie-la-untold-s-a-botezat-la-33-de-ani-sufletul-meu-a-simtit-ca-trebuie-sa-termin-cu-ciorbita-asta-new-age-dumnezeu-mi-a-distrus-planurile-inainte-ca-el/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: