ANUNTURI

Un copil înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

Un copilul înecat într-un râu revine la viață după ce femeia striga către Dumnezeu

SUA – Un copil a fost scos fără semn de viață dintr-un vehicul care a căzut în râu. O femeie care a văzut intamplarea, a început să roage sis a strige la Dumnezeu să facă un miracol, iar câteva minute mai târziu copilul a început să respire.

Tornadele care au lovit Texas-ul in ultima vreme au provocat diverse daune și au lăsat patru morți și mai mult de 50 de răniți in urma. În aceste condiții, o camionetă cu trei persoane a fost lovită de o puternica vijelie care a impins masina într-un râu.

Mai mulți oameni care conduceau cu vehiculele prin zonă, lângă Myrtle Springs, se opreau pe margine și au venit pentru a ajuta la salvarea unui bărbat și a celor doi copii care au fost prinși pe bancheta din spate in rau. Camionul a fost întors și înăuntru a fost Phillip Ocheltree, în vârstă de 25 de ani, împreună cu cei doi copii ai lui.

În timp ce apa pătrundea în interiorul vehiculului, a devenit dificilă deschiderea ușilor pentru evacuarea lor, voluntarii trebuind să spargă luneta cât mai repede posibil. Când un om a reușit să scoată copilul afară, și-a dat seama că băiatul era inconștient, palid și nu respira, el credea că e mort.

--

În acel moment o femeie s-a apropiat și a început să strige si sa se roage lui Dumnezeu pentru ca bebelușul să respire din nou. „În numele lui Isus, poti respira,  te rog adu înapoi copilul, Doamne! Draga Isuse, te rog, lăsa copilul să respire”, a spus femeia în rugăciune, potrivit Fox4 News via AcontecerCristiano.Net‬.

sursa: http://logosul.ro/2018/03/07

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura