Comunicate

Comunicat Biserica Penticostala „Golgota” Hunedoara despre fratele Proroc Puiu Ștefan

Iubiți credincioși, circulă pe internet o înregistrare audio în care o persoană redă o vedenie referitoare la alegerile prezidențiale din SUA. Mesajul transmis în vedenie a fost acela că Donald Trump va fi din nou ales în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Utilizatorul care a postat înregistrarea audio pe internet i-a atribuit vedenia, ÎN MOD ERONAT, fratelui proroc Puiu Ștefan. Acest fapt regretabil a adus prejudicii lucrării lui Dumnezeu și slujirii fratelui Puiu Ștefan.

Transmitem, prin acest comunicat, că vocea care se aude în înregistrare NU ESTE vocea fratelui proroc Puiu Ștefan.

Vă informăm că fratele proroc Puiu Ștefan este membru în Biserica Penticostală „Golgota” din municipiul Hunedoara și că acesta își exercită darurile spirituale în supunere față de conducerea bisericii.

Biserica Penticostală „Golgota” din municipiul Hunedoara îl recunoaște pe fratele Puiu Ștefan ca fiind un proroc veritabil și califică darurile spirituale cu care a fost înzestrat de către Dumnezeu ca fiind autentice.

--

Pentru alte detalii referitoare la slujirea fratelui Puiu Ștefan, conducerea Bisericii Penticostale „Golgota” din municipiul Hunedoara vă stă la dispoziție.

A Domnului să fie toată gloria!

„Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.” (Romani 11:36)

--

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Cu aleasă prețuire,
Hada Daniel – Pastor Coordonator al Bisericii Penticostale „Golgota” din municipiul Hunedoara & Comitetul

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02r8Q9ydUwC7k7sGALB84UvrCxAdCYpFRScuP7YyCgc169BNVPKwjpMVFCqfWmkr4Hl&id=100064600755343

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: