Comunicate

Comunicat Conducere Organizatie Peniel

In timpul sesiunii finale a conferintei  Peniel de la Oradea a existat un episod nedorit(vezi video) fata de care dorim sa ne asumam responsabilitatea si sa ne cerem iertare.

In dorinta  noastra de a comunica adevarurile Evangheliei prin diverse mijloace relevante si de impact am invitat o trupa de pantomima Pass-Partout  – Dan Puric pentru a intepreta o dramatizare inspirata din pilda Fiului Risipitor. Desi sceneta a urmat firul pildei si a exprimat inima plina de dragoste a lui Dumnezeu Tatal fata de toti fiii Sai risipitori, in prezentarea ei a aparut un moment (dansul mult prea sugestiv) care nu isi avea deloc locul in contextul prezentarii Evangheliei si al conferintei  Peniel.

Precizam ca acest dans nu este ceea ce se convenise cu producatorii acestei scenete si a fost o indepartare flagranta fata de ceea ce am comunicat in prealabil. Ne cerem iertare de la toti care au fost deranjati de acest moment nepotrivit, si reafirmam ca aceasta abordare nu este ceea noi promovam si incurajam. Am tras invataminte din aceasta situatie neplacuta si suntem hotarati ca pe viitor sa fim mai atenti pentru a putea preveni situatii similare.

Persoana din echipa organizatorica Peniel care a fost responsabila de acest moment artistic si-a asumat greseala si lipsa de discernamant  si s-a …. citeste tot comnicatul AICI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: