StiriSTIRI EXTERNE

ChatGPT generează un pasaj biblic fals despre „Isus acceptă persoanele trans”; Creștinii răspund

Un pasaj fals din Biblie, generat de ChatGPT despre modul în care Isus acceptă persoanele trans-identificate, a generat răspunsuri din partea savanților creștini, deoarece unele instituții media au promovat pasajul ca un exemplu de toleranță „mult necesară”. 

În iulie, un afiș Reddit care „se simțea trist” a împărtășit un „pasaj biblic fals” pe care i-a cerut ChatGPT să îl genereze despre „Isus acceptă persoanele trans”.

Citatul postat pe canalul „r/trans” de utilizatorul Psychological_Dog527 suna ciudat ca un verset legitim al Bibliei, ajungând chiar atât de departe încât să răspundă cadenței scriitorilor Evangheliei.

„Și o femeie, a cărei inimă era împărțită între duh și trup, a venit înaintea lui. Cu disperare liniștită, ea a întrebat: „Doamne, vin înstrăinat la tine, căci duhul și trupul meu nu sunt una. Cum voi nădăjdui să intru în Împărăția lui Dumnezeu?’”, afirmă pasajul fals. 

Citeste mai mult: https://www.christianpost.com/news/chatgpt-writes-bible-story-about-jesus-affirming-trans-identity.html

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: