ANUNTURI

Nick Vujicic – Crede, speră, iubește – Oradea, 11 septembrie 2023

Nick Vujicic, trainerul și predicatorul motivațional din Australia, de renume mondial, devenit cunoscut ca fiind un „bărbatul fără brațe și picioare”, care a ținut o conferință sold-out în 2019 în Cluj, revine în România în septembrie, la Sala Polivalentă OradeaArena.

În multele sale prelegeri și conferințe internaționale, Nick abordează cu seninătate subiecte precum handicapul, speranța și credința creștină pe care le îmbină atât de bine încât nu doar vorbele, ci și viața și cariera sa sunt o mare încurajare pentru cei care au ocazia să-l vadă și să-l asculte.

Tematica evenimentului din data de 11 septembrie 2023 va fi: crede, speră, iubește!Discursurile lui Nick Vujicic au relevanță și se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților, iar cuvintele sale vor inspira oameni de toate vârstele.

Bilete: https://www.bilete.ro/nick-vujicic/Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.Pentru copiii sub 12 ani nu se achiziționează bilet numai daca ei stau in brațele părinților. În caz contrar trebuie achizitionat bilet cu loc.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită, iar însoțitorii au posibilitatea de intra în sală pe baza unui bilet cu reducere. Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați colegii de la Fundația Creștină Diakonia Oradea pe adresa diakoniaoradea@diakonia.ro.

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: