Stiri

I-au refuzat transplantul pentru că nu e vaccinată. Drama prin care trece o fată bolnavă de leucemie

Părinții unei adolescente bolnave de leucemie se luptă cu refuzul unui spital de a efectua un transplant salvator de vieți din cauza lipsei vaccinării Covid-19, transmite Rebel News.În toată Canada, pacienților în fază terminală li se refuză accesul la transplanturi de organe salvatoare din cauza faptului că nu sunt vaccinați împotriva COVID-19.

Părinții unei adolescente din Sydney susțin că acesteia i se refuză un tratament salvator pentru cancer pentru că nu a fost vaccinată împotriva Covid-19. Dazelle Peters, în vârstă de 16 ani, a fost diagnosticată cu leucemie în 2020 și are nevoie de un transplant de plămâni.

Dar tatăl ei, Josh Peters, a declarat că un chirurg de la Spitalul St Vincent i-a spus că, dacă fiica sa nu primește vaccinul, va fi o “amenințare majoră pentru toți cei (din spital) care au făcut ceea ce trebuia”.”Felul în care ne-a făcut să ne simțim a fost că nu au vrut să îi facă transplantul de plămâni”, a spus el.

https://www.activenews.ro/stiri/I-au-refuzat-transplantul-pentru-ca-nu-e-vaccinata.-Drama-prin-care-trece-o-fata-bolnava-de-leucemie-183525

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: