EDITORIALE

Promisiunea no.6: Dumnezeu te cunoaște pe nume!

Care sunt cele mai notabile dintre promisiunile divine pentru inima femeii menite să îi asigure o viață victorioasă pe pământ? Voi prezenta de-a lungul a mai multor săptămâni, și cu versete biblice care să le ateste veridicitatea, cele mai puternice promisiuni divine pentru inima femeii, așa cum le-am evidențiat în noua mea carte publicată, și anume „Femeia condusă de promisiuni.” Și aceste promisiuni „nespus de mari și scumpe”( 2 Petru 1:4) reprezintă modul minunat în care Dumnezeu se ocupă, cu toată dragostea Sa, de vremelnicia noastră!

Iată ceea ce Dumnezeu promite că va face pentru tine, dragă femeie, ca să ai parte de o viață binecuvântată, victorioasă și de care să te bucuri în periplul tău, aflată fiind de această parte a eternității. Dar înainte de a le prezenta, vreau să mai clarific două lucruri esențiale:


-Dumnezeu face totul ca să împlinească aceste promisiuni în dreptul tău! Tu nu le poți împlini, ci doar Dumnezeu le împlinește pentru tine, și El face totul în acest sens. Iar ție nu îți rămâne decât să umbli în ele plină de bucurie și credință! Aceasta este lucrarea Lui nespus de minunată! O vei primi și în viața ta?!


-Dumnezeu împlinește toate aceste incredibile promisiuni doar în dreptul fiicelor Sale! Dacă ești o fiică a cerului, atunci ai dreptul să ceri în rugăciune, și cu credință, împlinirea lor în viața ta! Dar dacă nu ești o fiică a cerului, tu nu vei avea parte de împlinirea promisiunilor divine și viața ta va cunoaște un declin tot mai evident și îți va aduce o întristare tot mai mare, pe măsură ce vei trăi departe de Dumnezeu și de puterea colosală a acestor promisiuni. De aceea, te invit să vii la Isus, să-L rogi să-ți ierte păcatul, să te primească drept fiică a Sa și, astfel, să poți avea parte de minunea din spatele acestor promisiuni divine!

Seria „Promisiuni divine menite să-ți asigure o viață de biruință pe pământ”, așa cum sunt prezentate în cartea „Femeia condusă de promisiuni”, editura Scriptum, Oradea:

👑 Promisiunea no.6:

Dumnezeu te cunoaște pe nume!

El îi cunoaște pe cei care își pun încrederea în El! (Naum 1:7)

--

El a scris numele tău în Cartea Vieții! (Apocalipsa 3:5)

      Isus îți știe numele, adresa unde locuiești și cunoaște toate trăirile, năzuințele, aspirațiile și luptele tale. El te cunoaște pe nume și cunoaște toate detaliile cu privire la trecutul, prezentul și viitorul tău. El vede în ascuns: Tatăl tău, care vede în ascuns, îți va răsplăti, (Matei 6:6)și astfel El știe totul despre tine. El te privește din splendoarea cerului Său înalt și are ochii îndreptați spre tine, la fiecare pas pe care îl faci. El te cunoaște pentru că El îi cunoaște pe cei care își pun încrederea în El (Naum 1:7).

Chiar înainte ca tu să te naști în această lume, El te cunoștea:

--

Citeste mai mult: https://danieladelibas.wordpress.com/2023/06/22/promisiunea-no-6-dumnezeu-te-cunoaste-pe-nume/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: