Intrebari & Raspunsuri

De ce lauda și închinarea din bisericile baptiste este rece și monotonă?

Mulți oameni se plâng de faptul că lauda și închinarea din bisericile baptiste este rece și monotonă. În acest articol vom încerca să înțelegem de ce se întâmplă asta și ce putem face pentru a schimba situația.

Cântările reflectă starea bisericii

Cântările din biserică sunt un barometru al stării spirituale a bisericii. Dacă există apatie în biserică, se va vedea și în cântări. Dacă există o exagerare emoțională, tot se va vedea și în cântări. Dacă există o lipsă de înțelegere a Scripturilor, tot se va reflecta și în cântări.

Cântările noastre ar trebui să fie de laudă și mulțumire către Dumnezeu în orice împrejurări. În Biblie, este scris că după ce au fost prinși și aruncați în temnița din Filipi din pricina că propovăduiau Evanghelia „Pe la miezul nopții, Pavel și Sila se rugau, și cântau cântări de laudă lui Dumnezeu; iar cei închiși îi ascultau.” (Faptele Apostolilor 16:25).

Cântările de biruință

Cântările trebuie să ne aducă împreună în adorarea lui Dumnezeu și să fie îndreptate spre biruințe cu Dumnezeu și evanghelizare. Când ne închinăm, trebuie să fim concentrați pe lucrarea lui Dumnezeu și pe slava Lui. Cântările trebuie să ne ajute să ne apropiem de Dumnezeu și să fim siguri de prezența Lui în mijlocul nostru. Astfel, ele trebuie să fie cântate cu pasiune și bucurie, nu doar cu rutină sau formalism.

Înțelegerea greșită a rolului cântărilor

Uneori, închinarea poate fi monotonă din pricina unei înțelegeri greșite a rolului cântărilor creștine. Poate fi o învățătură greșită dată anterior în biserică și se poate reflecta la toate. Spre exemplu, cineva putea să fi învățat că cântările trebuie să reflecte doar suferința pentru Hristos. Trebuie să fim atenți la învățăturile acestea și unde trebuie să renunțăm la ce este greșit ,ca să ne asigurăm că sunt conform cu Scripturile.

--

Citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/de-ce-lauda-si-inchinarea-din-bisericile-baptiste-este-rece-si-monotona/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-ce-lauda-si-inchinarea-din-bisericile-baptiste-este-rece-si-monotona

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: