ANUNTURI

Petiție: Solicităm respingerea parteneriatelor civile între persoanele de același sex în România! 

Solicităm respingerea parteneriatelor civile în România!

Recent, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a emis o decizie care impune României să legifereze intern parteneriatele civile între persoane de același sex.

Ne opunem!

Decizia CEDO este incompatibilă și contrară suveranității naționale. CEDO nu poate impune României ce legi să adopte. Legislația internă a României e de domeniul celor pe care noi, cetățenii, îi alegem în Parlament.

Nu este competența unei instituții suprastatale, dovedită a fi părtinitoare în favoarea minorităților sexuale și împotriva familiei, a suveranității naționale și a valorilor creștine.

--

Autoritatea conferită de țările membre în Consiliul Europei și, astfel Curții Europene a Dreptului Omului, este strict limitată. CEDO decide, într-un caz specific și individual, dacă România a încălcat Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Nu de a ataca legislația internă a unui stat suveran.

În 2009, România a adoptat, cu un vot covârșitor, noul Cod Civil care nu permite legalizarea în România a parteneriatelor civile.

Decizia CEDO este un atac frontal și de nepermis asupra Codului Civil al României și a suveranității noastre!

--

Parteneriatele civile – o forma de concubinaj instituit prin lege – nu au nicio valoare socială și s-au dovedit a fi destructive. Ele subminează familia naturală, căsătoria firească, și împiedică dezvoltarea normală, firească și armonioasă a copiilor.

Solicităm, deci, ca Parlamentul României, să nu instituie parteneriatele civile în România!

CLICK AICI – https://aliantarenastereanationala.ro/petitii/petitie-solicitam-respingerea-parteneriatelor-civile-in-romania/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: