Stiri

După protestul la Bruxelles, AUR anunță un nou protest, la București, pe 6 mai, împotriva Legii Plx145: ”Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu”

Alianța pentru Unirea Românilor anunță că va organiza un protest pe data de 6 mai în fața Palatului Parlamentului împotriva Legii Plx145: ”Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu”.

Ani de zile, politicieni români plătiți cu munți de bani și răsplătiți cu privilegii regale au dus la Bruxelles umilința, trădarea de țară, ipocrizia și lașitatea cu care și-au cumpărat și păstrat funcțiile. 

Miercuri, 3 mai 2023, Alianța pentru Unirea Românilor împreună cu sute de români care muncesc din greu pentru fiecare leu au dus în Capitala Europei demnitatea, curajul, spiritul civic și imaginea unei țări care își revendică locul în rândul țărilor respectate. 

Sâmbătă, 6 mai, ne întoarcem acasă! 

Vom striga într-un singur glas, din mii de piepturi, că nu mai vrem să ne vindeți pe nimic! Nu mai acceptăm să ne luați pădurile, resursele naționale, să ne impuneți reguli absurde și să ne tratați ca pe o colonie. Nu vă mai atingeți de viitorul acestei națiuni! Vrem să ne creștem copiii așa cum am făcut-o sute de ani, cu demnitate, cu respect și cu orice sacrificiu. 

--

Pe 6 mai venim să vă spunem în față tot ce nu ați vrut să vedeți și să auziți în acești ani de umilință, de trădare și de lașitate”, a transmis AUR.

Citeste mai mult: https://www.activenews.ro

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: