ANUNTURI

Sondaj: Cei care citesc Biblia au „mult mai multă speranță“

Un sondaj realizat în 2023 de American Bible Society a constatat că persoanele care citesc Biblia au obținut un scor mediu de 3,8 din 5 pe scala „Speranță perseverentă“, care clasifică nivelurile de speranță în funcție de gradul de implicare a oamenilor în citirea Scripturii.

Sondajul a constatat, de asemenea, că numărul americanilor care citesc Biblia a scăzut cu peste 10% față de perioada de vârf a pandemiei de coronavirus, ajungând la 39%.

Raportul menționează totodată că 44% din populație consideră că țara ar fi „într-o situație mai proastă“ dacă Biblia nu ar face parte din viața societății. În timp ce 41% au afirmat că „nu s-ar schimba mare lucru“ în America dacă nu am avea Biblia, aproape 14% au susținut că: „O Americă fără Biblie ar fi mai bună“. Cu toate acestea, respondenții nu au considerat că scăderea interesului față de Biblie ar fi de vină pentru declinul moral din America.

Citeste mai mult: https://tribuna.us/sondaj-cei-care-citesc-biblia-au-mult-mai-multa-speranta/?fbclid=IwAR2JkYdq2XKoX7m7SyUxa5-Q20uCzBIVLAxJh2ItM0mnFzT7h_z3n7ZxlYI

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: