ANUNTURIStiri

3 evanghelici in Parlamentul Romaniei

chereches 1Florica Chereches, membra a Bisericii Crestine Baptiste “Speranta” din Oradea a fost aleasa  deputat pentru Colegiul 9 Bihor. Sora Florica a fost o perioada de timp viceprimar al municipiului Oradea, iar inainte de alegerile parlamentare a fost consilier municipal. Nascuta in data de 31 ianuarie 1960 si lucreaza ca director executiv la Integra Romania. Citatul preferat este: “Nu conteaza cati ani ai in viata, ci cata viata pui in anii tai”.
—-
lubanoviciCredinciosul penticostal Mircea Lubanovici a fost reales deputat in Parlamentul Romaniei. Fratele Mircea s-a nascut in 20 iulie 1958 la Suceava, iar in anul 1985, la varsta de 27 ani, a emigrat in America. Din anul 2000 este editor si co-fondator al ziarului Romanian Times. In anul 2008 a fost ales pentru prima data membru in Parlament pentru Diaspora (America de Nord, Centrala si de Sd, Australia si Noua Zeelanda. Este casatorit si are 5 copii. Alaturi de Florica Chereches si Ben Oni Ardelean, Mircea Lubanovici este cel de-al treilea credincios evanghelic din Parlamentul Romaniei.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Bravo lor! Din păcate lista evanghelicilor era mai lungă la ARD. Din ce citesc aici, se pare că nu a reuşit niciunul. Nu-i nimic, peste 6 luni vin anticipatele 🙂

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: