ANUNTURI

Este nevoie de rugaciunile noastre. A început operațiunea de salvare a copiilor blocați în peștera inundată din Thailanda

Operaţiunea de salvare a celor 12 copii şi a antrenorului lor blocaţi de două săptămâni într-o peşteră din Thailanda a început și este în curs de desfăşurare, anunţă BBC.

Echipele de salvatori au intrat în peşteră duminică, la ora locală 10:00 (3:00 GMT), conform coordonatorului operaţiunii, Narongsak Osottanakorn.

Tot personalul neesenţial pentru operaţiune a fost îndepărtat de la intrarea în peşteră, rămânând doar echipele de scafandri, medicii şi forţele de securitate.

Cel mai devreme, primul copil ar putea fi scos la suprafaţă duminică la ora locală 21:00 (16:00 GMT), a anunţat un oficial, care a adăugat că atât grupul de copii, cât şi familiile lor au fost informaţi în legătură cu acest plan, scrie News.ro.

În misiunea de salvare sunt implicaţi 13 scafandri străini şi alţi cinci din cadrul marinei thailandeze.

Cei 12 băieţi şi antrenorul lor sunt blocaţi în peşteră din 23 iunie, când apa a inundat galeriile. Situația lor risca să devină periculoasă, pentru că nivelul oxigenului din peșteră, în urma inundației, începuse să scadă și, în plus, grota se putea inunda și mai mult.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/

RUGATI-VA PENTRU OXIGEN. Ceea ce pentru oameni este imposibil, Dumnezeu poate realiza

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: