ANUNTURI

🖤ULTIMELE VESTI! Drama unei familii după accidentul provocat de şoferul care făcea live pe Facebook. Fata de nouă ani a murit, băiatul de trei ani e în comă indusă

Micuţul de trei ani a fost supus unei intervenţii chirugicale abdominale complexe, în urma căreia i-au fost scoase bucăţi de splină ruptă.

Familia Penescu trece prin momente dificile în urma accidentului în care a fost implicată vineri seara, pe drumul între localităţile Voiteg şi Jebel. Teodora, fata lor de nouă ani, a murit, iar băieţelul de trei ani, Filip, a fost internat la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, în stare gravă.
Dacă sâmbătă medicii erau rezervaţi, duminică dimineaţă veştile sunt mai bune. “Copilul se află în stare stabilă cu parametrii respiratorii suficient de buni pentru a-l scoate de pe ventilaţie, în următoarele 24 de ore. În acest moment se află în afara pericolului iminent al presiunii craniene, de care ne-am temut. A suferit o intervenţie chirugicală abdominală complexă, au fost scoase bucăţi de splină rupte. Dar acum veştile sunt bune, dă semne că vrea să respire singur şi îi vom scoate din coma indusă”, a declarat medicul Mihai Gafencu.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: