ANUNTURI

Elevii din 14 județe, inclusiv Caraș-Severin, au participat la faza națională a Olimpiadei de Religie organizată la Reșița

 În data de 19 aprilie 2023, a avut loc deschiderea Olimpiadei Naționale de Religie, Cultul Baptist și Cultul Creștin după Evanghelie, care s-a desfășurat la Reșița în perioada 19-23 aprilie 2023. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și a fost susținut de Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița, Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste din Caraș-Severin, Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România, Biserica Creștină Baptistă Nr. 1 Reșița, Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița, Liceul de Arte „Sabin Păuța” Reșița și Editura Stephanus București.

La acest eveniment important au participat peste 125 de elevi, împreună cu 15 profesori însoțitori din 14 județe, inclusiv județul Caraș-Severin. Elevii au venit pregătiți să-și demonstreze aptitudinile și cunoștințele în domeniul religiei, cultului baptist și cultului creștin după evanghelie, iar profesorii au venit să-i susțină și să-i încurajeze în timpul acestui concurs național.

În cadrul evenimentului, Marius Isac a transmis un mesaj de susținere și încurajare către elevi, declarând: „Mă bucur să fiu prezent la deschiderea acestui eveniment important pentru județul nostru, faza națională a olimpiadei de Religie. Îi felicit pe elevi pentru performanțele obținute până la această etapă a olimpiadei și le urez mult succes în continuare, să obțină rezultatele pe care și le doresc.

Pe lângă Marius Isac, la festivitatea de deschidere au mai participat reprezentanți ai administrației publice locale, ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, ai liceelor baptiste din țară, precum și cadre didactice. Prin participarea lor, au arătat că sunt interesați și implicați în activitățile culturale și educaționale din județ și din țară.

Olimpiada Națională de Religie, Cultul Baptist și Cultul Creștin după Evanghelie este un eveniment important pentru promovarea valorilor și a tradițiilor religioase din România și pentru susținerea elevilor implicați în acest domeniu. Aceasta este o competiție națională care încurajează elevii să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile în domeniul religios și să le promoveze în cadrul competiției.

--

Citește mai mult accesând următorul link stirilecs.ro

Via: https://dininimapentrutine.com

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura