ANUNTURI

Timișoara găzduiește Olimpiada Națională de Religie – Cultul Penticostal

Timișoara găzduiește Olimpiada Națională de Religie – Cultul Penticostal

În perioada 19-23 aprilie, la Liceul Teologic Penticostal „Logos” din Timișoara se va desfășura Olimpiada Națională de Religie – Cultul Penticostal. Vor participa elevi din clasele V – XII de la licee teologice penticostale.

Olimpiada este organizată de Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Cultul Creștin Penticostal din România și Liceul Teologic Penticostal „Logos” din Timișoara. Vor participa 146 de elevi olimpici, însoțiți de 19 profesori din 14 județe.

Programul competițional va debuta miercuri, 19 aprilie, la ora 17.00, în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara, cu deschiderea oficială a olimpiadei.

Probele scrise ale Olimpiadei vor fi: Religie Penticostală (clasele V-XII), discipline teologice de specialitate – licee teologice, respectiv Vechiul Testament (clasa a IX-a), Noul Testament (clasa a X-a), Doctrine Biblice (clasa a XI-a), Pneumatologie (n.r. – disciplină din teologia creștină care se concentrează pe studiul Spiritului/Duhului Sfânt) (clasa a XII-a) se vor desfășura la Liceul Teologic Penticostal „Logos”, joi, 20 aprilie, de la ora 10.

--

Festivitatea de premiere a elevilor olimpici va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, ora 11.00, în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: