StiriSTIRI EXTERNE

Teroriştii ucid peste 60 de creştini în statul Benue, Nigeria 

Musulmanii Fulani au ucis sâmbătă (1 aprilie) cel puțin șapte creștini în statul Benue, Nigeria, ridicând totalul la peste 60 de săteni uciși în ultima lună, au spus surse.

Atacatorii au ucis un creștin într-un atac la o întâlnire de închinare sâmbătă seara (1 aprilie) în județul Logo, au spus surse, după ce cel puțin șase creștini din județul Apa au fost uciși mai devreme în cursul zilei, a declarat Ikobi, rezidentul județului Apa, Sunday Ojo, într-un text. mesaj în ziua aceea.

„Satul Ikobi, o comunitate creștină, este în prezent atacată de păstorii Fulani”, a spus Ojo. „Mai multe case au fost dărâmate, în timp ce mai mult de șase creștini au fost uciși de atacatori. Creștinii din Zona Administrației Locale Apa au nevoie de rugăciunile voastre.”

Edward Lucky, un alt rezident, a spus într-un mesaj text „Satele creștine din Zona Administrației Locale Apa sunt atacate. Mulți creștini au fost strămuți de păstorii înarmați. Aceste atacuri i-au forțat pe creștini să-și abandoneze fermele. Nu a existat nicio intervenție guvernamentală pentru a opri aceste atacuri.”

citeste mai mult: https://christiannews.net/2023/04/03/terrorists-kill-more-than-60-christians-in-benue-state-nigeria/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: