ANUNTURI

Zi de mare bucurie! Una dintre cele mai mari clinici de avort din Austria a fost închisă, după 40 de ani de funcționare. Peste 35.000 de avorturi erau efectuate în fiecare an

Organizația pro-avort “Pro Choice Austria” a emis o declarație pe 29 martie în care anunță că unitatea de avort din centrul Vienei “a încetat să mai efectueze avorturi și va fi închisă”.

În săptămânile care au precedat anunțul, au circulat zvonuri potrivit cărora infama clinică și-a încetat activitatea și s-ar putea închide în curând.

“Este clar că condițiile-cadru inadecvate fac ca situația să fie precară: avortul sigur din punct de vedere medical  este încă incriminat de legislația austriacă, iar primăria din Viena, precum și statele federale, se bazează pe faptul că există o ofertă suficientă pe piața privată”, se arată în comunicatul clinicii.

Clinica  nu oferea avorturi doar femeilor austriece, ci era cunoscută și ca un centru important pentru femeile din Europa de Est care căutau avorturi în străinătate.

https://www.activenews.ro/stiri/Zi-de-mare-bucurie-Una-dintre-cele-mai-mari-clinici-de-avort-din-Austria-a-fost-inchisa-dupa-40-de-ani-de-functionare.-Peste-35.000-de-avorturi-erau-efectuate-in-fiecare-an-181126

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: