StiriSTIRI EXTERNE

Pastorii din SUA: Războiul împotriva lui Trump este un război împotriva creștinismului

Un apel la rugăciune a fost lansat de un pastor din SUA, în contextul unei posibile arestări a președintelui Trump, vehiculată prin presă în ultimele zile. Redăm mai jos apelul acestuia, preluat de la TheGatewayPundit. 

În urmă cu doar câteva zile, președintele Trump a postat pe Truth Social că se așteaptă să fie pus sub acuzare și arestat marți de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg. Acuzațiile sunt legate de plățile făcute către Stormy Daniels în timpul campaniei prezidențiale din 2016 a lui Trump – acuzații pe care procuratura din Manhattan a refuzat să le urmărească anul trecut și, de asemenea, acuzații pe care procurorii federali au refuzat să le dea curs.

În această săptămână, fostul vicepreședinte Mike Pence a lansat acuzații scandaloase la adresa președintelui Trump la dineul anual Gridiron Dinner din Washington DC, susținând că președintele Trump crede doar în pasajele preferate ale „lui”, alese cu migală, din Biblie, și a continuat cu o glumă despre faptul că Trump a ascuns documente clasificate în Biblia sa de la Mar-a-Lago, deoarece celui de-al 45-lea președinte nu i-a păsat niciodată suficient de mult pentru a citi textul.

Citeste mai mult: https://afirmativ.wordpress.com/2023/03/20/pastorii-din-sua-organizeaza-un-apel-la-rugaciune/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: