Stiri

25 de sondaje arată că americanii sunt pro-viață când vine vorba de avort

„70% dintre americani susțin dreptul femeii de a alege“. Este o statistică falsă, demontată de ani de zile, dar asta nu a împiedicat mass-media liberală, politicienii democrați și activiștii pentru avort să repete minciuna la nesfârșit după decizia Curții Supreme de a anula Roe vs Wade.

Așadar, ce cred cu adevărat americanii despre avort?, analizează Steven Ertelt pentru LifeNews.

Răspunsul este simplu. Timp de decenii, majoritatea americanilor au adoptat o poziție pro-viață, dorind ca avortul să fie restricționat mai mult sau interzis complet.

În anii 1990, datele sondajelor arătau că aproximativ 55% dintre americani se opuneau tuturor sau majorității avorturilor. Da, americanii susțin excepțiile – cum ar fi avortul în caz de viol sau incest sau atunci când viața mamei este în pericol.

Însă aceste cazuri reprezintă mai puțin de 2% din totalul avorturilor, deoarece în 98% dintre cazuri, avortul este folosit ca metodă de contracepție.

Lucrurile nu s-au schimbat prea mult de atunci, sondaj după sondaj arătând că un procent de 50-60% dintre americani doresc în continuare ca toate sau majoritatea avorturilor să fie considerate ilegale.

Iată o listă cu mai multe sondaje importante din ultimii ani care confirmă acest lucru.

Ianuarie 2023: Un sondaj realizat de Marist College a constatat că 69% dintre americani doresc ca avorturile să fie interzise sau restricționate.

Ianuarie 2023: Un nou sondaj arată că 67% dintre alegătorii din Carolina de Nord doresc interzicerea sau limitarea avorturilor

Ianuarie 2023: Un sondaj relevă că 60% dintre locuitorii din Virginia doresc interzicerea avorturilor din momentul în care bebelușii sunt capabili să simtă durere

Octombrie 2022: Un nou sondaj național dezvăluie că americanii susțin decizia Dobbs prin care a fost anulat Roe vs. Wade

Octombrie 2022: Un sondaj arată că avortul nu reprezintă o prioritate pentru femei, 60% doresc interzicerea avortului după 15 săptămâni de sarcină

Citeste mai mult: https://tribuna.us/25-de-sondaje-arata-ca-americanii-sunt-pro-viata-cand-vine-vorba-de-avort/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: