MERITA VAZUT!Stiri

Video: Un puști de 9 ani recapitulează TOATĂ Biblia în 8 minute

La finalul unui proiect de citire a Bibliei într-un singur an, un băiețel de doar 9 ani îi surprinde pe participanții la serviciul divin al bisericii Pleasant Valley Church of Christ din Litlle Rock Arkansas (SUA), recapitulând întreaga istorie biblică în 8 minute. Prezentarea filmată a fost preluată recent de crosswalk.com.

De la Adam și Eva până la A Doua Venire a Domnului Christos, micul predicator, pe nume Davis Burton, trece prin toate evenimentele majore relatate de Biblie. Motivul, spune el, este că nu ai cum să înțelegi corect istoria biblică, dacă nu ai o imagine de ansamblu formată în urma unei lecturi complete a cărții. „N-am închiria un film pentru ca apoi să ne uităm la sumarul de scene și să zicem ‘partea asta pare interesantă; cred că o să încep de aici’. Fiindcă nu vom ști cine sunt personajele, ce fac și unde sunt,” explică puștiul. „Așa cum trebuie să te uiți la tot filmul ca să ai imaginea de ansamblu, la fel trebuie să citești toată Biblia pentru a înțelege ce spune Dumnezeu.”
La momentul filmării (decembrie 2010), Davis Burton avea 9 ani și, împreună cu părinții lui, tocmai încheiase un program de citire a Bibliei într-un an, Project 4:4, scrie Christian Chronicle.

sursa: www.semneletimpului.ro

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: