DEVOTIONALEEDITORIALE

Cântărit de două ori – de Nicolae.Geantă

Când Dumnezeu a pus în talerul Său pe Belșațar, împăratul Babilonului a aplaudat cu genunchii. Căci mâna Domnului i-a scris pe perete: „cântărit, cântărit și găsit ușor!”  Unii predicatori spun că dacă Scriptura menționează de două ori cuvântul „cântărit”, înseamnă că acțiunea respectivă este extrem de importantă! Domnul intrase deja la judecată.

Dar de ce să cântărească Dumnezeu omul de două ori? El care lucrează fără eroare, fără greșeli, fără rateuri? Are nevoie de repetiție? De ce i-a spus lui Belșațar că a fost de două ori pus în balanță? Pentru că nu perfecțiunea cântarului Său a verificat Tatăl din Ceruri, ci și-a etalat bunătatea. Cântărit de două ori înseamnă că Dumnezeu l-a pus pe Belșațar în tas odată și n-a ieșit bine. Apoi l-a lăsat să se… îngreuneze. Dar când a folosit Dumnezeu din nou cântarul, împăratul babilonian a fost la fel de ușor! Nu se căise de nicio greșeală.

Când este vorba de risipit dragoste Dumnezeu este extravagant. Tot la fel este și îndelunga Sa răbdare. Nu te juca însă cu cântarul Său! Când citești aceste rânduri ești deja prima dată cântărit. Ține doar de tine dacă la următorul cântar nu ești în parametrii Domnului!

Nicolae.Geantă

https://nicolaegeanta.blogspot.com/2023/02/cantarit-de-doua-ori-de-nicolaegeanta.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: