ComunicateStiri

Iacob Berghianu a avut privilegiul și mângâierea de a-l vizita acasă pe Ovidiu Liteanu (31.012023)

Astăzi 31.01.2023 am avut privilegiul și mângâierea de a-l vizita acasă pe Ovidiu Liteanu, în Sântandrei, județul Bihor.

M-a recunoscut și s-a bucurat mult de revedere, arborând zâmbetu-i caracteristic, în reamintirea prieteniei, înfrățirii și a cooperării noastre în domeniul câștigării de suflete.

La întrebarea dacă vrea să rămână ori să plece (de pe Pământ), s-a uitat îndelung la soția lui iubită -Viorica, dar a indicat, cu hotărâre și determinare, Cerul!

A indicat, cum a făcut-o de multe ori în ultima vreme, alăturând degetul mare celui arătător, că a mai rămas doar puțină vreme până va ajunge Acolo!

Ridicând brațul stâng cu cele 5 degete răsfirate, părea a mai indica ceva, dar nu puteam ști dacă acest gest se constituia, în fapt, într-un mesaj cu o semnificație aparte…

Era perfect conștient, dar putea vorbi doar monosilabic; cuvântul “Aleluia!” îl exprima cu multă bucurie confirmând relația cu Cel pe care L-a iubit mereu, și nu a încetat să o facă în cuptorul suferinței.

Să îl purtăm, în continuare, în rugile noastre, spre a se împlini voia lui Dumnezeu “cea bună, plăcută și desăvârșită “!

https://www.facebook.com/iacob.berghianu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: