ANUNTURI

Confesiunile creștine care vor intra în Împărăția lui Dumnezeu

Întrebare:

Pace, Dle! E posibil ca în cer, după moarte, oamenii să fie împărțiți pe confesiuni sau nu? Dacă nu, atunci se primește că numai eu voi merge în cer din toate rudele mele, dar dacă da, vor merge și unele din ele în cer? Eu, scuzați, dar nu știu cum mă voi deprinde în cer, după moarte, să văd cum toate rudele mele stau o veșnicie în iad, fiindcă nu au vrut să intre in legământ cu Isus, ca și toți colegii și profesorii cu care am învățat.

Centrul pentru Studiul Creștinismului Global de la Seminarul Teologic Gordon-Conwell a estimat 34.000 de confesiuni în 2000, crescând la aproximativ 43.000 în 2012. Aceste cifre au explodat de la 1.600 în anul 1900. Cu siguranță că azi numărul ar fi peste 45.000 de confesiuni. Ce însemnătate are și va avea această împărțire pe confesiuni când vom ajunge în Împărăția lui Dumnezeu?

Învățătura Domnului Isus Hristos este una singură

Când era pe acest pământ și a fost întrebat de Apostolul Toma cum poate cineva ajunge la Tatăl…

Isus i-a zis: „Eu sunt Calea , Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. (Ioan 14:6)

--

Învățătura lui Hristos este unica cale de a ajunge în Împărăția lui Dumnezeu. Și această învățătură a rămas nealterată. O găsim pe paginile Sfintelor Scripturi în Noul Testament. De aceea, fiecare creștin trebuie să-și zidească credința și relația cu Dumnezeu pe temelia Bibliei și nu a altor învățături care au pătruns în multe confesiuni. Oamenii au tendința să altereze lucrurile și, cu scurgerea vremurilor, să renunțe la ceea ce a fost lăsat de Domnul Isus și să adauge învățături și porunci omenești.

Doar oamenii născuți din nou vor intra în Împărăția lui Dumnezeu

Ieri ne-am oprit să cumpărăm o lubeniță. Vânzătorul avea pe cântar lipită poza preotului Arsenie Boca. Mi-a spus că are și în mașină și aceasta îl ajută să aibă noroc la vânzări. De ar fi știut preotul Arsenie Boca că va deveni un descântec și un talisman pentru un număr așa de mare de români…

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/confesiunile-crestine-care-vor-intra-in-imparatia-lui-dumnezeu/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: