CAZURI UMANITAREStiri

Susține Marșul Apărătorilor Credinței

Marșul acesta în afara de post si rugăciune și bineînțeles prezență, v-ați arătat disponibilitatea de a ajuta si a venit vremea să vă spun. Organizarea acestui Marș si logistica necesară presupune o mare cheltuială, de la pliante, afișe, veste pentru voluntari, pancarte boxe portabile achiziționate, aparatura tehnica necesară și până la scena și echipamentul tehnic închiriat pentru evenimentul din Piața Victoriei, toate costă foarte mult.

Așadar, da, avem nevoie de sprijinul vostru. Așa cum ei au în spate companii de miliarde de euro, care sar cu bani pentru a organiza toate acele “parade” si pentru a plăti oameni influenți să le facă publicitate la păcat, așa si noi avem nevoie de finanțe pentru a arăta că fiii lumini sunt binecuvântați de Dumnezeu și au si ei forța necesară ca să facă lucrările Domnului. Așadar, dacă ai fost binecuvântat si simți chemarea de a ajuta acest Marș, poți dona aici:

RO08INGB0000999906461937

Asociatia Centrul Crestin Profides

C.I.F. 36766530

--

Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Sau direct cu cardul: https://bisericaprofides.ro/donatii

“Fiecare să facă așa cum a hotărât în inima lui, nu cu regret sau din constrângere, pentru că Dumnezeu îl iubește pe dătătorul voios.”

--

2 Corinteni 9:7

Dumnezeu să vă răsplătească râvna pentru Domnul si pentru sufletele pierdute!

Cu prețuire,

Toni Berbece

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: