APEL RUGACIUNEStiri

Să ne rugăm pentru Iosif Martin! Se întorcea de la seara de tineret de la Elim, a avut un accident de circulație!

În timp ce se întorcea de la seara de tineret, Elim, Timișoara, prietenul meu și fratele nostru Iosif Martin a ațipit la volan, producând un accident de circulație, după ce a ieșit cu mașina de pe carosabil lovind un capăt de pod.

Iosif era singur în masină, nu a lovit alt autovehicol. Acum se află acasă, imobilizat la pat, este bandajat și așteaptă un corset pentru coloană pentru că a suferit ceva fisură. Este stabil, conștient numai ce am vorbit cu el.

Să ne rugăm pentru el. Dumnezeu să îl întărească în această încercare pe care a prevestit-o prin slujirea sa de duminică, citez: „Fraților să ne bucurăm și în binecuvântări, dar și în necazuri. Să privim cu bucurie și încercările care vin peste noi” (parafrazat din predica lui Iosif de Duminică).

Necazul vine, după el și încercarea, apoi durerile stau la rând, iar recuperarea parcă uneori vine cu încetinitorul. Suntem alături de tine Iosif brother! Având frați și colegi la departamentul județean de tineret și în minunata biserică unde slujești ca lider de tineret de ani de zile, nu ești singur!

Domnul este cu tine viteazule!

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: