ANUNTURI

Sali Sabri: Și eu am fost Mefiboșet. Mai sunt mulți mefiboșeți pe lângă noi!

Mefiboșet stătea ascuns de David. Îi era frică de el. Nu a îndrăznit să revendice nici o palmă de pământ din ce i se cuvenea ca moștenitor. Când a venit Țiba la el și i-a spus că-l cheamă împăratul David, cred că s-a speriat de moarte. L-a calmat Țiba și i-a spus că e de bine. Nu știu dacă-i tremurau picioarele pentru că era olog. L-au adus cu pat cu tot în fața împăratului. Vocea i-a tremurat cu siguranță. Când a văzut bunătatea Lui Dumnezeu prin David, a prins curaj și a început să plângă. Știa că pentru societate el nu valora nimic. Olog și cu mulți copii, probabil trăia din ajutorul social. Era convins că un bou care trăgea la plug valora mai mult decât el în împărăția lui David. Se compara cu un câine mort. David l-a luat și l-a făcut fiu de împărat!

Și din cauza asta cred că Dumnezeu a spus despre David că e om după inima Lui.

Și eu am fost Mefiboșet. De la gunoi și de sub blestem m-a scos Hristos prin sângele vărsat la Golgota. Continuă Dumnezeu să fie bun cu mine, deși nu merit.

Mai sunt mulți mefiboșeți pe lângă noi. Să ne deschidă Dumnezeu ochii și să ne molpisească și pe noi așa cum a făcut-o cu împăratul David.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: