ANUNTURI

Franklin Graham: Regina Elisabeta a fost credincioasă și neclintită în credința ei în Dumnezeu

Regina Elisabeta a II-a a fost o femeie cu profundă credință creștină, care iubea Cuvântul lui Dumnezeu și îi plăcea să aibă „studii biblice” cu regretatul evanghelist Billy Graham când se afla la Londra, spune fiul lui Graham, Franklin Graham.
„Ea a fost credincioasă și neclintită în credința ei în Dumnezeu”, a declarat Franklin Graham pentru ABC News Live . „… Ea L-a onorat pe Domnul Isus Hristos. Și nu i-a fost frică să-și trăiască credința.”
Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie, la aproximativ patru ani și jumătate după moartea lui Billy Graham .
Billy Graham a scris în autobiografia sa Am găsit-o întotdeauna” pe regina Elisabeta „foarte interesată de Biblie și de mesajul ei”. El a povestit o poveste în care a predicat la Castelul Windsor într-o duminică
„Ochii ei scânteiau și clocote de entuziasm”, a scris Billy Graham.
Franklin Graham a spus despre credința reginei Elisabeta: „Ea a trăit-o și a crezut-o”.
„De fiecare dată când erau împreună, ea ar fi vrut să vorbească despre Scriptură”, a spus Franklin Graham. „Și dacă tatăl meu ar fi predicat, ea ar întreba mai multe detalii despre mesajul lui și despre ce l-a făcut să vrea să predice acea predică față de alta și așa mai departe. Și au avut… studii biblice grozave împreună.
„… Legătura personală era Dumnezeu și Cuvântul Său și asta i-a adus împreună. Și asta aveau în comun Cuvântul lui Dumnezeu. Și ea avea o dragoste pentru Cuvântul lui Dumnezeu. Tatăl meu avea o dragoste pentru Cuvantul lui Dumnezeu.”
Regina Elisabeta și-a trăit viața cu umilință, a adăugat Graham. Într-o dimineață, după ce părinții lui Graham au petrecut noaptea la castel, s-au dus la bucătărie pentru micul dejun și au văzut o femeie într-o „pelernă veche”, purtând o eșarfă, hrănind câinii. Părinții lui Graham au presupus că era o muncitoare la castel, dar, în schimb, era regina.
„Tatăl meu a remarcat în repetate rânduri că ea era o persoană foarte umilă și plină de amabilitate”, a spus Franklin Graham.

https://www.christianheadlines.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: