ANUNTURI

Ligia Seman: Timotei, s- a ridicat din cărucior și a făcut primii pași în Numele lui Isus Cristos și de atunci progresul preaiubitului meu sot este uimitor

SA FIM BIRUITORI, DRAGILOR IN RINGUL DE LUPTA SPIRITUALA INAINTE DE A FI OAMENII CARE STAM IN FATA MULTIMII, CARE DORIM SA TRANSMITEM ALTORA VALORILE IMPARATIEI.DUMNEZEU NE VREA AUR CURAT PE FIECARE DINTRE NOI…INAINTE DE A FACE ORICE ALTCEVA…

DRAGOSTEA BIRUIESTE TOTUL! IUBITI- VA DRAGILOR, PREAIUBITII VOSTRI PARTENERI DE VIATA!

Dragi frati si surori, pretiosi prieteni, va mulțumim pentru rugaciuni, pentru tot ce ati facut pentru noi, ca pentru Cristos in acest timp de incercare.Prin puterea rugăciunilor in unitate, noi experimentam tot mai mult biruința în acest imens război spiritual.

14 sept 2022 a fost ziua când Timotei, s- a ridicat din cărucior și a făcut primii pași în Numele lui Isus Cristos și de atunci progresul preaiubitului meu sot este uimitor.Dumnezeu este vrednic de toată gloria și onoarea! Amin!

Fiți binecuvântați, dragi prieteni și continuați sa credeți adevărul Scripturii căci în Numele lui Isus Cristos, Nume mai presus decât orice alt nume, bolnavii sunt vindecați și Dumnezeu lucrează și azi cu semne si minuni căci El este Dumnezeul Atotputernic și Bun. El este Emanuel – Dumnezeu este cu noi si Iahve Raffa- Dumnezeu care vindeca si El lucreaza coplesitor in mediul de unitate si de dragoste sfanta a Bisericii Sale. Slavit sa fie Domnul! Amin!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: